luni, iulie 15, 2024
Acasă Emisiuni Fresh Acces ”FAMILIA ADAMS”, popas inedit în platoul A7TV

”FAMILIA ADAMS”, popas inedit în platoul A7TV

Ana Udroiu și Dan Pughineanu, actori tineri în celebra piesă americană, adaptată și în România, ”Familia Adams” au fost la Fresh Acces și au ”dat din casă” despre cum este să te îndrăgostești și pe scenă și în afara acesteia de aceeași persoană.

 

Repetițiile pentru ”Familia Adams” au început, la Teatrul Excelsior, în 2019 și deși pandemia a pus pauză reprezentațiilor pe scenă cei doi actori au găsit soluții prin care să rămână conectați cu publicul: scurte emisiuni pe social media sau spectacole, online, de improvizație.

Chiar și așa, Dan Pughineanu declară că: ”Sunt un actor, mai mult decât orice altceva”

Odată cu relaxarea restricțiilor cei doi au revenit pe scenă și au oferit, pentru A7TV, în exclusivitate, detalii din culise.

”Patru luni am repetat. O lună, lună și ceva am repetat numai muzica. Regizorului nu îi place să se mulțumească cu ”hai că merge și așa”.

Dacă nu ai disciplină și nu faci exact cum ai repetat se pierde toată magia pentru spectatori. Am fost intimidată de anvergura acestui spectacol. Dar dacă te provoacă ceva te ajută să și crești, ca om, ca artist”, povestește Ana Udroiu.

Cei doi actori s-au îndrăgostit atunci când Dan a invitat-o pe Ana să iasă împreună pentru a mai lucra la rol.

Dacă ești curios să îi vezi pe scena, pe 22, 23 și 30 iunie, ai ocazia, la Teatrul Excelsior,
Piesa ”Familia Addams” îi confruntă pe Gomez și pe Morticia cu ceea ce s-ar putea numi „coșmarul” oricăror părinți: copiii cresc (prea repede).

Ajunsă la vârsta adolescenței, Wednesday, unica lor fiică (jucată la Teatrul Excelsior de Ana Udroiu) se îndrăgostește de Lucas Beineke (interpretat de Dan Pughineanu) un băiat drăguț dintr-o familie respectabil de „normală” și decide să îi încredințeze un secret al tatălui ei, care nu doar că este nevoit să accepte cruda realitate, ci și să facă ceva ce nu a mai făcut vreodată: să îi ascundă adevărul iubitei sale soții.

Totul va lua o întorsătură neașteptată în noaptea când „prea normalii” Beineke ajung să cineze în casa „ciudaților” Addams – un festin nocturn care va confrunta cele două familii cu limitele (a)normalității și cu rezistența în fața schimbării.

Sourcea7tv
Articolul precedent17 IUNIE ÎN ISTORIE
Articolul următorCum ne putem dezvolta intelectual?

ULTIMELE ARTICOLE

Medicii neonatologi și importanța lor crucială în viața noastră

Medicii neonatologi joacă un rol esențial în îngrijirea celor mai vulnerabili pacienți: nou-născuții, în special cei prematuri sau cu probleme medicale complexe. Expertiza lor...

Cele mai importante versete din Biblie pe care să le memorezi

Selectarea celor mai importante versete din Biblie este subiectivă și poate varia în funcție de interpretare și context. Însă, iată câteva dintre versetele considerate...

Istoria reformei protestante

Reforma Protestantă, inițiată în secolul al XVI-lea, a fost un moment crucial în istoria creștinismului, marcând o schimbare profundă în peisajul religios, social și...

Ziua Malala: sărbătorirea curajului și educației pentru toți

Ziua Malala este sărbătorită anual pe 12 iulie. Pentru a onora curajul și determinarea Malalei Yousafzai în lupta pentru dreptul la educație. Această zi...