miercuri, iulie 24, 2024
Acasă Editoriale Actualitate EXCLUSIVITATE la A7TV: Povestea românului, din SUA, care se tratează singur de...

EXCLUSIVITATE la A7TV: Povestea românului, din SUA, care se tratează singur de Covid-19

A7TV este prima televiziune din România care îi ia un interviu lui Andrei Marghitaș, un român stabilit de 20 de ani în Statele Unite, care se tratează singur de coronavirus.

Andrei a început să se simtă rău pe data de 4 martie.

A dat nouă telefoane la ”Centrul de Control și Prevenție al Bolilor”, dar a fost refuzat, ignorat sau nu a fost luat în serios – ”Nu ai cum să ai coronavirus” i s-a spus.

S-a speriat pentru familia sa, pentru Luca, băiețelul lui de numai șase săptămâni.

S-a izolat și s-a tratat singur, într-unul din dormitoarele propriei case.

Mâine ar trebui să iasă din carantină.

Așa cum am mai spus, pe 4 martie 2020, Andrei a început să tușească, să se simtă rău, avea o stare febrilă, capul îi vâjâia, dureri în gât.

A luat decizia să pună mâna pe telefon și să sune la Centrul de Control Și Prevenție al Bolilor, dar i s-a spus că nu are cum să fie infectat.

A doua zi, un prieten care se întorsese din Franța a pus pe Instagram un video, în care anunța că a fost diagnosticat cu coronavirus.

Atunci și-a dat seama Andrei că pe 29 februarie a fost la o petrecere la care a dat măna și s-a îmbrățișat cu o persoană care tușea. Pentru el era clar, dar nu și pentru ceilalți.

Nu ratați, în această seară, povestea românului despre care vorbesc toate televiziunile din SUA și care se tratează singur de coronavirus!

De ce face asta, cum a ajuns în această situație și care este experiența lui aflăm în EXCLUSIVITATE în această seară la ALĂTURI DE TINE cu Alina Ilioi Mureșan.

Îl vom avea alături de noi, din carantină, prin Skype, pe Andrei.

Tot prin Skype vine alături de noi și Horia Radu, trainer, coach & scriitor, pentru a ne explica cum să ne folosim mintea și propria psihologie în vreme de criză.

Va fi o seară cum nu a mai fost!

Te așteptăm de la 19:30 doar la #alaturidetine!

ULTIMELE ARTICOLE

Pacea – un obiectiv tot mai greu de atins

Într-o lume marcată de conflicte, inegalități și tensiuni crescânde, pacea pare un obiectiv tot mai greu de atins. Cu toate acestea, figura emblematică a...

Copilăria nu este o competiție

Copilăria nu este o competiție. Parenting-ul poate fi perceput ca un sport competitiv. Când părinții copiilor mici se întâlnesc, există adesea cineva care profită...

17 iulie – Ziua Internațională a Justiției

Ziua Internațională a Justiției, celebrată pe 17 iulie, este o ocazie importantă pentru a recunoaște și promova principiile de justiție, echitate și drepturile omului...

”Mama m-a băgat în comă”

”Mama m-a băgat în comă”. De la doar 5 ani a fost bătută cu brutalitate de mama ei și transportată la spital cu elicopterul...