8.5 C
București
marți, 17 mai 2022
Acasă Editoriale Actualitate EXCLUSIVITATE la A7TV: Povestea românului, din SUA, care se tratează singur de...

EXCLUSIVITATE la A7TV: Povestea românului, din SUA, care se tratează singur de Covid-19

A7TV este prima televiziune din România care îi ia un interviu lui Andrei Marghitaș, un român stabilit de 20 de ani în Statele Unite, care se tratează singur de coronavirus.

Andrei a început să se simtă rău pe data de 4 martie.

A dat nouă telefoane la ”Centrul de Control și Prevenție al Bolilor”, dar a fost refuzat, ignorat sau nu a fost luat în serios – ”Nu ai cum să ai coronavirus” i s-a spus.

S-a speriat pentru familia sa, pentru Luca, băiețelul lui de numai șase săptămâni.

S-a izolat și s-a tratat singur, într-unul din dormitoarele propriei case.

Mâine ar trebui să iasă din carantină.

Așa cum am mai spus, pe 4 martie 2020, Andrei a început să tușească, să se simtă rău, avea o stare febrilă, capul îi vâjâia, dureri în gât.

A luat decizia să pună mâna pe telefon și să sune la Centrul de Control Și Prevenție al Bolilor, dar i s-a spus că nu are cum să fie infectat.

A doua zi, un prieten care se întorsese din Franța a pus pe Instagram un video, în care anunța că a fost diagnosticat cu coronavirus.

Atunci și-a dat seama Andrei că pe 29 februarie a fost la o petrecere la care a dat măna și s-a îmbrățișat cu o persoană care tușea. Pentru el era clar, dar nu și pentru ceilalți.

Nu ratați, în această seară, povestea românului despre care vorbesc toate televiziunile din SUA și care se tratează singur de coronavirus!

De ce face asta, cum a ajuns în această situație și care este experiența lui aflăm în EXCLUSIVITATE în această seară la ALĂTURI DE TINE cu Alina Ilioi Mureșan.

Îl vom avea alături de noi, din carantină, prin Skype, pe Andrei.

Tot prin Skype vine alături de noi și Horia Radu, trainer, coach & scriitor, pentru a ne explica cum să ne folosim mintea și propria psihologie în vreme de criză.

Va fi o seară cum nu a mai fost!

Te așteptăm de la 19:30 doar la #alaturidetine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Val de sinucideri în România. Ce se întâmplă?

În România, foarte mulți adulți tineri, dar și copii au ales varianta de a-și pune capăt vieții, iar motivele par a fi inexplicabile. Suicidul...

Florin Cîțu a pledat pentru menținerea Codului fiscal în forma actuală

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, că ar trebui luate, până la 1 iunie, mai multe măsuri fiscale, astfel încât bugetul de stat...

Mircea Geoană: ”Încurajăm această fortificare semnificativă a flancului estic”

Războiul din Ucraina continuă cu pierderi de ambele părți, iar îngrijorările cu privire la extinderea acestuia există și cresc odată cu continuarea amenințărilor din...

Sportivii de performanță, risc mai mare de îmbolnăvire?

În timpul fiecărui joc de fotbal jucătorii aleargă, în medie, 9,65 km. Mai mult, fotbalul este un sport care a fost inventat în China,...