joi, februarie 29, 2024
Acasă Editoriale Familie EXCLUSIV: Soția lui Mihai Constantinescu lansează un album omagiu

EXCLUSIV: Soția lui Mihai Constantinescu lansează un album omagiu

Soția lui Mihai Constantinescu, Simona, lansează, în toamna acestui an, un album în cinstea celebrului artist, album care cuprinde cele mai iubite piese ale acestuia. Albumul ar fi trebuit lansat din 2019, iar artistul a visat mult la momentul în care acesta urma să fie lansat, însă viața a fost crudă cu dorințele lui.

https://www.a7tv.ro/la-doi-ani-de-a-moartea-lui-mihai-constantinescu-sotia-acestuia-rupe-tacerea/

Pentru lansarea CD-ului, Mihai Constantinescu și-a dorit un eveniment cu multă lume, de aceea Simona a așteptat să se ridice restricțiile și speră ca la toamnă să poată face o lansare asa cum a visat cel cu care a împărțit toată viața bucuriile și emoțiile.

„Vor veni colegi ai lui Mihai la lansare și dacă vor dori, vor cânta. Voi cânta și eu. Cred că o să aleg o piesă de pe CD, compusă de Mihai.”

În ediția Fresh Acces, în care Simona Constantinescu a făcut cunoscută povestea lansării albumului, în exclusivitate, această și-a amintit de piesele interpretate împreuna cu Mihai Constantinescu și de perioada în care cântau în duet, moment care a culminat cu interpretarea piesei ”Iubire”.

„Este puțin tristă, dar este o piesă foarte frumoasă și textul scris de Mihai este inconfundabil, știm cu toții că scria piese frumoase.

El își dorea mereu să ies și să cânt, eu eram mai retrasă pentru că e de ajuns în familie un nume așa ca el.

Mai mult mi-a plăcut să stau în spatele lui și să îl ajut cu ce știam și ce puteam. Îmi spunea că eu sunt îngerașul lui.

Tot timpul îmi spunea să fiu veselă, să râd și să trăiesc”, a mărturisit Simona Constantinescu, cu lacrimi în ochi.

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...