8.5 C
București
luni, 27 iunie 2022
Acasă Editoriale Familie EXCLUSIV! Irinel Columbeanu: „Mi-am văzut moartea cu ochii”

EXCLUSIV! Irinel Columbeanu: „Mi-am văzut moartea cu ochii”

Invitat la televiziunea A7TV, în cadrul emisiunii „Spune-mi CUM!”, omul de afaceri Irinel Columbeanu și-a deschis sufletul povestind întâmplări și fapte care i-au marcat copilăria.

 

În urmă cu mai bine de 10 ani, Irinel Columbeanu se număra printre bogații României, averea sa fiind estimată undeva la suma de 150 de milioane de euro. O investiție neprofitabilă dar și un mariaj costisitor, l-au adus pe fostul soț al Monicăi Gabor în pragul falimentului, a pierdut vila de la Izvorani, mașinile luxoase și locuiește acum cu chirie într-un apartament cu două camere.

Fostul miliardar a mărturisit că a avut parte de lipsuri în copilărie, dar, prin ambiție a reușit să se ridice.

De asemenea, Columbeanu a recunoscut că scrie o carte care nu se vrea neapărat autobiografică, dar prin care va împărtăși fanilor povesti din trecutul său.

Referitor la averea sa, Irinel Columbeanu consideră că „nu am pierdut nimic, ci, din contră, am câștigat multă experiență (…) nu mi-a păsat de pierderi”.

Deși falit și singur, (fiica Irinuca locuiește cu mama sa, Monica Gabor, în Statele Unite ale Americii) fostul miliardar a declarat: „Sunt un pic mai fericit decât eram înainte (…) Persoana cea mai apropiată sufletului meu este fiica mea”.

Pus de către prezentatoarea emisiunii, Antonia Fudulu, în dificultatea de a recunoaște care sunt cele mai mari frici ale lui, omul de afaceri a declarat, curajos, că nu are nicio teamă, cu toate că și-a „văzut moartea cu ochii”, în câteva situații de-a lungul vieții sale.

Irinel Columbeanu a punctat și faptul că, deși se afla într-o situație financiară delicată, nu a pierdut din prietenii adevărați pe care-i avea în perioada în care deținea o avere considerabilă.

„Nu pot să urăsc pe nimeni!”

 

 

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Sfaturi de îngrijire a grădinii pe timpul verii

Vara este perioada preferată a anului pentru mulți dintre noi, invocând amintiri de zile relaxante la plajă, aspersoare pe peluze uscate și momente de...

Dormitul pe pernă sau fără pernă? Cum este mai bine pentru sănătatea ta?

Un somn calitativ ne influențează fiecare aspect al vieții. Prin urmare, este foarte important să înțelegem ce efecte benefice are somnul asupra stării de...

3 sfaturi utile pentru prevenirea urgențelor stomatologice

Sănătatea orală trebuie să reprezinte o prioritate pentru persoanele de toate vârstele, însă mulți amână controlul stomatologic de rutină și intervențiile minore din diverse...

Președintele ANAF a vorbit despre evaziunea fiscală și controlul masiv ce urmează

Inspectorii ANAF vor verifica în principal veniturile a 561.000 de mii de români, respectiv cheltuielile acestora și achizițiile de mașini, apartamente, ori case.   Lucian Heiuș,...