8.5 C
București
marți, 13 aprilie 2021
Acasă Editoriale Familie EXCLUSIV! Irinel Columbeanu: „Mi-am văzut moartea cu ochii”

EXCLUSIV! Irinel Columbeanu: „Mi-am văzut moartea cu ochii”

Invitat la televiziunea A7TV, în cadrul emisiunii „Spune-mi CUM!”, omul de afaceri Irinel Columbeanu și-a deschis sufletul povestind întâmplări și fapte care i-au marcat copilăria.

 

În urmă cu mai bine de 10 ani, Irinel Columbeanu se număra printre bogații României, averea sa fiind estimată undeva la suma de 150 de milioane de euro. O investiție neprofitabilă dar și un mariaj costisitor, l-au adus pe fostul soț al Monicăi Gabor în pragul falimentului, a pierdut vila de la Izvorani, mașinile luxoase și locuiește acum cu chirie într-un apartament cu două camere.

Fostul miliardar a mărturisit că a avut parte de lipsuri în copilărie, dar, prin ambiție a reușit să se ridice.

De asemenea, Columbeanu a recunoscut că scrie o carte care nu se vrea neapărat autobiografică, dar prin care va împărtăși fanilor povesti din trecutul său.

Referitor la averea sa, Irinel Columbeanu consideră că „nu am pierdut nimic, ci, din contră, am câștigat multă experiență (…) nu mi-a păsat de pierderi”.

Deși falit și singur, (fiica Irinuca locuiește cu mama sa, Monica Gabor, în Statele Unite ale Americii) fostul miliardar a declarat: „Sunt un pic mai fericit decât eram înainte (…) Persoana cea mai apropiată sufletului meu este fiica mea”.

Pus de către prezentatoarea emisiunii, Antonia Fudulu, în dificultatea de a recunoaște care sunt cele mai mari frici ale lui, omul de afaceri a declarat, curajos, că nu are nicio teamă, cu toate că și-a „văzut moartea cu ochii”, în câteva situații de-a lungul vieții sale.

Irinel Columbeanu a punctat și faptul că, deși se afla într-o situație financiară delicată, nu a pierdut din prietenii adevărați pe care-i avea în perioada în care deținea o avere considerabilă.

„Nu pot să urăsc pe nimeni!”

 

 

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

A trăit 40 de zile doar cu apă!

Invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, Vasile Nemeș propune o inovație în domeniul detoxifierii și al slăbitului: postul cu apă....

Când va începe anul școlar 2021-2022?

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a comunicat duminică, 11 aprilie, într-o postare pe Facebook, că anul școlar 2021 – 2022 va începe pe 13 septembrie....

Director general al OMS: „Pandemia este departe de a se încheia”

Confuzia, automulţumirea şi inconsecvența în combaterea COVID-19 fac ca pandemia să fie departe de a se încheia, deși ea ar putea fi pusă sub...

13 APRILIE ÎN ISTORIE

Pe 13 aprilie 1930 se năștea Sergiu Nicolaescu, regizor, scenarist, actor și, după 1989, politician român. Este de departe cel mai prolific și mai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?