luni, iulie 15, 2024
Acasă Editoriale Familie EXCLUSIV! Irinel Columbeanu: „Mi-am văzut moartea cu ochii”

EXCLUSIV! Irinel Columbeanu: „Mi-am văzut moartea cu ochii”

Invitat la televiziunea A7TV, în cadrul emisiunii „Spune-mi CUM!”, omul de afaceri Irinel Columbeanu și-a deschis sufletul povestind întâmplări și fapte care i-au marcat copilăria.

 

În urmă cu mai bine de 10 ani, Irinel Columbeanu se număra printre bogații României, averea sa fiind estimată undeva la suma de 150 de milioane de euro. O investiție neprofitabilă dar și un mariaj costisitor, l-au adus pe fostul soț al Monicăi Gabor în pragul falimentului, a pierdut vila de la Izvorani, mașinile luxoase și locuiește acum cu chirie într-un apartament cu două camere.

Fostul miliardar a mărturisit că a avut parte de lipsuri în copilărie, dar, prin ambiție a reușit să se ridice.

De asemenea, Columbeanu a recunoscut că scrie o carte care nu se vrea neapărat autobiografică, dar prin care va împărtăși fanilor povesti din trecutul său.

Referitor la averea sa, Irinel Columbeanu consideră că „nu am pierdut nimic, ci, din contră, am câștigat multă experiență (…) nu mi-a păsat de pierderi”.

Deși falit și singur, (fiica Irinuca locuiește cu mama sa, Monica Gabor, în Statele Unite ale Americii) fostul miliardar a declarat: „Sunt un pic mai fericit decât eram înainte (…) Persoana cea mai apropiată sufletului meu este fiica mea”.

Pus de către prezentatoarea emisiunii, Antonia Fudulu, în dificultatea de a recunoaște care sunt cele mai mari frici ale lui, omul de afaceri a declarat, curajos, că nu are nicio teamă, cu toate că și-a „văzut moartea cu ochii”, în câteva situații de-a lungul vieții sale.

Irinel Columbeanu a punctat și faptul că, deși se afla într-o situație financiară delicată, nu a pierdut din prietenii adevărați pe care-i avea în perioada în care deținea o avere considerabilă.

„Nu pot să urăsc pe nimeni!”

 

 

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Medicii neonatologi și importanța lor crucială în viața noastră

Medicii neonatologi joacă un rol esențial în îngrijirea celor mai vulnerabili pacienți: nou-născuții, în special cei prematuri sau cu probleme medicale complexe. Expertiza lor...

Cele mai importante versete din Biblie pe care să le memorezi

Selectarea celor mai importante versete din Biblie este subiectivă și poate varia în funcție de interpretare și context. Însă, iată câteva dintre versetele considerate...

Istoria reformei protestante

Reforma Protestantă, inițiată în secolul al XVI-lea, a fost un moment crucial în istoria creștinismului, marcând o schimbare profundă în peisajul religios, social și...

Ziua Malala: sărbătorirea curajului și educației pentru toți

Ziua Malala este sărbătorită anual pe 12 iulie. Pentru a onora curajul și determinarea Malalei Yousafzai în lupta pentru dreptul la educație. Această zi...