8.5 C
București
miercuri, 29 iunie 2022
Acasă Editoriale Familie EXCLUSIV! George Simion, copreședinte AUR: Ultima dată am plâns în 2015!

EXCLUSIV! George Simion, copreședinte AUR: Ultima dată am plâns în 2015!

George Simion, copreședintele AUR, este o voce puternică în lumea politică a României, care a stârnit valuri odată cu lansarea în viața publică. Este un mare susținător al scoaterii restricțiilor împotriva Covid-19 și se autodeclară ”antipolitician”, deși este membru al Parlamentului României. Proiectul său de suflet, care i-a adus cea mai mare faimă, este unirea Republicii Moldova cu România, dar tocmai acest proiect i-a adus și nefericire și lacrimi atunci când a trebuit să-l pună înaintea relației cu fostele partenere.

 

”Prezent în emisiunea Fresh Acces, George Simion a povestit, pentru prima dată, în exclusivitate, despre viața personală și despre ultima zi în care a plâns.

Eu am avut multe probleme în toate relațiile pe care le-am avut tocmai pentru că, cu oricine aș fi fost, ar fi avut multe probleme, ar fi devenit o țintă vie și ar fi avut de suferit.(…) Ultima oară am plâns în 2015 când m-am despărțit de fosta mea prietenă.

Fusesem interzis pentru prima oară în Republica Moldova și am fost la ea. Am venit o săptămâna în București, ea se bucura săraca că ”Ia uite, mai stă și ăsta cu mine un pic. ” I-am zis că ”vezi că eu plec la Iași că întâmpinăm marșul tinerilor care vin de la Chișinău spre țară și o să stau la Iași vreo lună. ” Când m-am întors înapoi am găsit apartamentul gol, ea plecase, a fost urât. Nu poți să le îmbini pe toate cum ar trebui”

Acum, liderul politic este logodit, iar anul viitor va avea nunta. Însă a decis să nu facă publică relația pentru a-și proteja partenera.

”Acum decizia să nu ne afișăm în public a fost a mea. Și ea cred că ascultă, dacă nu ascultă, nu știu. Nu sunt partenerul ideal și în celelalte două relații lungi, pe care le-am avut, am avut de suferit din pricina asta”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Marcel Ciolacu: ”Plafonarea rămâne singura soluție”

Franța și America se numără printre țările care au plafonat prețul masiv la carburanți, măsură văzută de anumiți politicieni români ca fiin comunistă. Acest...

Președintele României, mesaj cu ocazia Zilei Drapelului Național

Ziua Drapelului Național este ziua de 26 iunie, care a fost proclamată astfel prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. Conform legii, această...

Reacția MAE la amenințările lui Medvedev

Ministerul Afacerilor Externe a precizat că „declaraţiile lui Dmitri Medvedev, subsecvente deciziei istorice a Consiliului European din 23-24 iunie privind acordarea statutului de stat...

Sfaturi de îngrijire a grădinii pe timpul verii

Vara este perioada preferată a anului pentru mulți dintre noi, invocând amintiri de zile relaxante la plajă, aspersoare pe peluze uscate și momente de...