8.5 C
București
joi, 27 ianuarie 2022
Acasă Editoriale Familie EXCLUSIV! George Simion, copreședinte AUR: Ultima dată am plâns în 2015!

EXCLUSIV! George Simion, copreședinte AUR: Ultima dată am plâns în 2015!

George Simion, copreședintele AUR, este o voce puternică în lumea politică a României, care a stârnit valuri odată cu lansarea în viața publică. Este un mare susținător al scoaterii restricțiilor împotriva Covid-19 și se autodeclară ”antipolitician”, deși este membru al Parlamentului României. Proiectul său de suflet, care i-a adus cea mai mare faimă, este unirea Republicii Moldova cu România, dar tocmai acest proiect i-a adus și nefericire și lacrimi atunci când a trebuit să-l pună înaintea relației cu fostele partenere.

 

”Prezent în emisiunea Fresh Acces, George Simion a povestit, pentru prima dată, în exclusivitate, despre viața personală și despre ultima zi în care a plâns.

Eu am avut multe probleme în toate relațiile pe care le-am avut tocmai pentru că, cu oricine aș fi fost, ar fi avut multe probleme, ar fi devenit o țintă vie și ar fi avut de suferit.(…) Ultima oară am plâns în 2015 când m-am despărțit de fosta mea prietenă.

Fusesem interzis pentru prima oară în Republica Moldova și am fost la ea. Am venit o săptămâna în București, ea se bucura săraca că ”Ia uite, mai stă și ăsta cu mine un pic. ” I-am zis că ”vezi că eu plec la Iași că întâmpinăm marșul tinerilor care vin de la Chișinău spre țară și o să stau la Iași vreo lună. ” Când m-am întors înapoi am găsit apartamentul gol, ea plecase, a fost urât. Nu poți să le îmbini pe toate cum ar trebui”

Acum, liderul politic este logodit, iar anul viitor va avea nunta. Însă a decis să nu facă publică relația pentru a-și proteja partenera.

”Acum decizia să nu ne afișăm în public a fost a mea. Și ea cred că ascultă, dacă nu ascultă, nu știu. Nu sunt partenerul ideal și în celelalte două relații lungi, pe care le-am avut, am avut de suferit din pricina asta”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

Vasile Dîncu: Nu se pune problema unei intervenții militare a NATO în Ucraina

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a spus miercuri, înainte de ședința CSAT programată pentru ora 13.00, că "nu se pune problema unei intervenții militare a...

Cumpără o franciză vindem-ieftin.ro chiar acum!

Vindem-ieftin.ro este o platformă online, un site în care clientul poate să își lase intențiile pentru achiziția de materiale de construcții. Pentru că activitatea...

A plagiat sau nu Nicolae Ciucă?

Nicolae Ciucă este al treilea premier implicat într-un scandal de plagiat, după ce jurnalista Emilia Șercan a dezvăluit, într-un articol PressOne, că generalul în...

S-a încheiat greva șoferilor STB!

Angajații Societății de Transport București (STB) au suspendat acțiunea de protest și au reluat activitatea după cinci zile în care transportul public din Capitală...