8.5 C
București
miercuri, 7 decembrie 2022
Acasă Editoriale Familie EXCLUSIV! Elena Petrea: ”M-am căsătorit cu cel care m-a traficat”

EXCLUSIV! Elena Petrea: ”M-am căsătorit cu cel care m-a traficat”

Elena Petrea a pornit pe drumul prostituției, la doar 19 ani, din cauza situației de acasă. După ce la vârsta de 8 ani a fost abuzată sexual, Elena și-a pierdut direcția în viață încercând să facă bani în mod ilegal. Mai târziu, iubitul ei a dus-o în străinătate și a obligat-o să se prostitueze. Astăzi, formează o familie cu omul care a traficat-o și au împreună 2 copii. Un scenariu de film! Cum s-a ajuns în această situație, a povestit, în exclusivitate pentru A7TV, chiar protagonista!

Și-a petrecut copilăria într-o garsonieră împreună cu fratele ei, mama, dar și cu tatăl care consuma alcool. Nu a avut o relație foarte apropiată cu mama, prin urmare comunicarea lor a fost aproape inexistentă, iar de afecțiune nici nu se punea problema.

”Ne-a lăsat în grija unor prieteni de familie. Acolo erau băieți mari. Eu eram destul de mică ca să realizez diferența dintre bine și rău și pur și simplu s-a întâmplat”, povestește Elena Petre despre cea mai traumatizantă amintire din copilăria ei, care i-a furat inocența și viitorul.

”Începusem să mă simt respinsă și murdară, chiar la vârsta de 8 ani. M-am izolat, am avut depresie, dormeam foarte mult și nu mâncam. Dacă vorbea cineva cu mine, eram în lumea mea.”

Acel eveniment a urmărit-o toată viața și a transformat-o într-o țintă ușoară pentru bărbații pe care îi cunoștea, ajungând să facă multe fapte ilegale: prostituție, cultivare de marijuana, administrare de droguri sub formă de praf și altele.

Într-o zi s-a îndrăgostit! L-a cunoscut pe cel care spera să îi ofere familia și dragostea la care încetase să mai viseze la vârsta de 8 ani, dar acesta, victimă la rândul său a consumului de alcool și substanțe interzise, a ajuns să se folosească de ea pentru a câștiga bani din prostituție.

”Eu am plecat cu el în Grecia ca să lucrez acolo ca recepționară la un hotel și am zis că renunțam la prostii și facem împreună astfel încât să devenim o familie frumoasă.

Acolo am ajuns de fapt să mă prostituez pentru că el consuma droguri foarte multe, de tot felul. Era prins în capcana aceasta.

Când a văzut că eu refuz să intru acolo să mă prostituez, a recurs la violență. Am fost închisă într-un hotel din Atena timp de 2 luni de zile și forțată să mă prostituez. Bineînțeles că nu puteam să scap, eram înconjurată de oameni care se ocupau cu așa ceva.”

Elena însă încă îl iubea pe cel care o exploata și a crezut întotdeauna în el, că există și o parte bună care așteaptă să fie descoperită.

După ce au schimbat mai multe țări, cei doi au ajuns în același anturaj cu mafia ungurească, unde lucrurile au devenit tot mai serioase, până acolo încât cei doi au fost la un pas de moarte.

Acel moment le-a schimbat viața amândurora pentru totdeauna. După ce au scăpat de cei care doreau să îi omoare, au cerut ajutorul unor asociații specializate, au primit sprijin psihologic pentru vindecarea traumelor, iar astăzi formează o familie cu principii morale solide alături de cei doi fii ai lor.

Cum ajungi să îți iubești proxenetul, să te căsătorești cu el, să faci 2 copii ca apoi să aveți o familie fericită împreună, câtă putere îți trebuie ca femeie să treci peste așa ceva, a povestit Elena Petrea în emisiunea ”Spune-mi cum”:

”Sincer nu cred că eu am reușit. Până la urmă Dumnezeu a reușit. El a făcut ceva în inima mea, mi-a schimbat inima, mi-a curățat-o, a pus dragostea adevărată înăuntru, nu pe cea pe care eu o cunoșteam, ci una mai mare.”

Sourcea7tv

1 COMENTARIU

Comments are closed.ULTIMELE ARTICOLE

Prevenirea și gestionarea bullying-ului

Prevenirea și gestionarea bullying-ului. Fenomenul „bullying” ia amploare în zilele noastre din ce în ce mai tare, dovadă că se întețesc programele de prevenire și...

Indecizia și starea de bine

Indecizia și starea de bine. Deși ea este asociată cu anxietatea și mai târziu depresia, se pare că unii cred că oamenii indeciși pot...

Triunghiul – elevi, profesori, părinți și inteligența emoțională

Triunghiul – elevi, profesori, părinți și inteligența emoțională Pentru creșterea inteligenței emoționale trebuie să se implice chiar elevii. Nu este suficient ca doar alții să...

Dezvoltarea inteligenței emoționale

Dezvoltarea inteligenței emoționale. Anii de școală reprezintă timpul propice pentru copii în vederea dezvoltării inteligenței emoționale, cu urmări în carieră sau viața personală. Idei practice...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]