8.5 C
București
duminică, 3 iulie 2022
Acasă Emisiuni E cu cântec EXCLUSIV! Cerere în căsătorie, în direct, la A7TV

EXCLUSIV! Cerere în căsătorie, în direct, la A7TV

Naomi Sturza, o iubită cântăreață de muzică creștină, a trecut, de la visul de a deveni polițistă la cel de a interpreta muzică pentru suflet, în doar câteva secunde, clipe care i-au schimbat viața pentru totdeauna.

 

Implicată într-un accident din care nu ar fi avut șanse să scape, Naomi a ieșit teafără și nevătămată, hotărâtă să acorde o altă importanță vieții.

”Am trecut, în 2019, printr-un accident, accident destul de grav pentru că toți se întrebau cum de trăim.

Eram eu și fratele meu în mașină, aveam undeva la peste 180 km/h și nu am mai reușit să luăm o curbă și am trecut peste șina de tren scoasă din asfalt, ne-au sărit roțile, am lovit 4 stâlpi de beton, mașina a fost praf efectiv.

Polițiștii, pompierii, cei de pe salvare se mirau ”Cum se sunteți în viață?!” și ”Cum de ați ieșit singuri din mașina aceea?!”

Curios este că la picioarele mele aveam 4 borcane de dulceață și nici unul nu s-a spart. Am avut o stare de leșin și am auzit vocea Domnului care îmi spunea: ”Te-am salvat să spui lumii despre Mine!”

Primul lucru care mi-a venit în minte, și am compus și o piesă, a fost: ”Ce am făcut să merit salvarea?!”

La 2 ani de la incident este mai fericită ca niciodată pentru că știe că Divinitatea o ocrotește și prietenul ei o iubește.

 

În emisiunea ”E cu cântec”, prezentată de Ramona Dărvășan, Adrian, prietenul lui Naomi a făcut pasul cel mare și i-a cerut acesteia să-i fie parteneră și soție pentru toată viața.

”Înainte credeam că îți trebuie ani de zile ca să ajungi să spui ”Te iubesc”, prietenul meu m-a învățat că nu e chiar așa.”, a declarat Naomi.

”A apărut în viața mea într-o perioadă în care aveam nevoie de mult sprijin. Ne completăm foarte bine unul pe altul. Ne ajutăm și ne ridicăm spiritual.”, a spus, cu emoție, proaspătul logodnic.

 

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

În regiunea Moldovei, ploaia este chemată cu rugăciuni

„Când pământul crapă la propriu, ne întoarcem în genunchi… căci Dumnezeu este Cel care „𝖋𝖆𝖈𝖊 𝖘𝖆 𝖗𝖆𝖘𝖆𝖗𝖆 𝖘𝖔𝖆𝖗𝖊𝖑𝖊 𝕾𝖆𝖚 ş𝖎 𝖕𝖊𝖘𝖙𝖊 𝖈𝖊𝖎 𝖗𝖆𝖎, 𝖘𝖎...

Inspectorii ANSVSA au început controalele cu privire la calitatea alimentelor

Inspectorii care activează în cadrul “Comandamentului Sezon Estival 2022”, în prima săptămână de activitate, au verificat 200 de unități de alimentație publică și de...

Premierul Ciucă a declarat că SUA este cel mai apropiat aliat militar al României

Premierul a spus că speră că progresele făcute în cooperarea dintre cele două state se vor multiplica în anii următori şi că "parteneriatul Strategic...

Ministrul Mediului a anuțat că fiecare transport de deșeuri va fi verificat

Trasabilitatea deseurilor de ambalaje este insusirea unui sistem de a localiza si urmari traseul cronologic al unui deseu, identificand fiecare inregistrare a sa, de...