miercuri, decembrie 6, 2023
Acasă Emisiuni E cu cântec EXCLUSIV! Cerere în căsătorie, în direct, la A7TV

EXCLUSIV! Cerere în căsătorie, în direct, la A7TV

Naomi Sturza, o iubită cântăreață de muzică creștină, a trecut, de la visul de a deveni polițistă la cel de a interpreta muzică pentru suflet, în doar câteva secunde, clipe care i-au schimbat viața pentru totdeauna.

 

Implicată într-un accident din care nu ar fi avut șanse să scape, Naomi a ieșit teafără și nevătămată, hotărâtă să acorde o altă importanță vieții.

”Am trecut, în 2019, printr-un accident, accident destul de grav pentru că toți se întrebau cum de trăim.

Eram eu și fratele meu în mașină, aveam undeva la peste 180 km/h și nu am mai reușit să luăm o curbă și am trecut peste șina de tren scoasă din asfalt, ne-au sărit roțile, am lovit 4 stâlpi de beton, mașina a fost praf efectiv.

Polițiștii, pompierii, cei de pe salvare se mirau ”Cum se sunteți în viață?!” și ”Cum de ați ieșit singuri din mașina aceea?!”

Curios este că la picioarele mele aveam 4 borcane de dulceață și nici unul nu s-a spart. Am avut o stare de leșin și am auzit vocea Domnului care îmi spunea: ”Te-am salvat să spui lumii despre Mine!”

Primul lucru care mi-a venit în minte, și am compus și o piesă, a fost: ”Ce am făcut să merit salvarea?!”

La 2 ani de la incident este mai fericită ca niciodată pentru că știe că Divinitatea o ocrotește și prietenul ei o iubește.

 

În emisiunea ”E cu cântec”, prezentată de Ramona Dărvășan, Adrian, prietenul lui Naomi a făcut pasul cel mare și i-a cerut acesteia să-i fie parteneră și soție pentru toată viața.

”Înainte credeam că îți trebuie ani de zile ca să ajungi să spui ”Te iubesc”, prietenul meu m-a învățat că nu e chiar așa.”, a declarat Naomi.

”A apărut în viața mea într-o perioadă în care aveam nevoie de mult sprijin. Ne completăm foarte bine unul pe altul. Ne ajutăm și ne ridicăm spiritual.”, a spus, cu emoție, proaspătul logodnic.

 

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Detaliul care îți va putea salva căsnicia!

Detaliul care îți va putea salva căsnicia! Îmbrățișarea e o formă amplă de expresie. Un act de comunicare complexă care, în funcție de cultura...

Gestionarea fricii de suferință

Gestionarea fricii de suferință. Într-o lume agitată, în care informațiile circulă rapid și adesea necontrolat, frica de suferință și moarte devine o prezență palpabilă...

Reguli de bune maniere actuale

Reguli de bune maniere actuale. Codul bunelor maniere este un set de reguli sociale care guvernează comportamentul și interacțiunile dintre oameni într-un mod considerat...

Aditivii alimentari și efectele lor

Aditivii alimentari și efectele lor. Aceștia sunt substanțe utilizate pentru a conserva, colora, îmbunătăți gustul sau prelungi durata de valabilitate a alimentelor. Există diverse...