joi, februarie 22, 2024
Acasă Editoriale Familie EXCLUSIV: Artistul pe care pandemia l-a schimbat radical!

EXCLUSIV: Artistul pe care pandemia l-a schimbat radical!

Cu toții i-am auzit piesele în cluburi și la radio, dar puțini știm ce ascunde artistul și de unde își ia energia pentru a scoate hit după hit.

MORRIS, celebrul artist care a ocupat o perioadă îndelungată prima poziție pe scena muzicii de club, a vorbit, în premieră, la FRESH ACCES despre schimbările pe care pandemia provocată de virusul SARS-COV2 le-a adus în viața sa: „În pandemie, la mine au început să crească mușchii”, a declarat acesta.

Din spusele artistului reiese faptul că asupra lui pandemia a avut efecte pozitive: „Merg la sală zilnic și sunt foarte atent la alimentație”

Întrebat care este rețeta succesului pentru un stil de viață sănătos și care au fost primii pași pe acest drum, autorul hiturilor „Morning Light”, „Awela”, „Desire” și „RuRumba feat Cabral” ne-a dezvăluit secretul: „Totul a pornit dintr-o joacă! Ajungi la un moment dat să conștientizezi niște lucruri și începi să vrei mai mult de la tine, iar eu mi-am dorit să fiu mult mai echilibrat.

Așa că am început să mănânc mai moderat și cel mai important lucru pe care îl fac este că merg la sală zilnic, dar am o zi pe săptămână în care mănânc orice, fără restricții” recunoaște artistul.

MORRIS nu se oprește aici! Își dorește să devină cea mai bună versiune a sa, îmbină utilul cu plăcutul, muzica cu sportul și are planuri mărețe de viitor și îi încurajează pe toți să-și urmeze visele și să aibă grijă de ei și subliniază: „Trebuie să fii puternic mental! Iar eu cred că fiecare avem un drum al nostru pe care îl descoperim mai devreme sau mai târziu”.

Mai multe detalii despre un stil de viață sănătos în vremuri de pandemie, dar și despre planurile lui MORRIS puteți afla accesând video-ul următor:

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...