8.5 C
București
miercuri, 29 iunie 2022
Acasă Editoriale Familie EXCLUSIV! Adina Buzatu: Munceam până leșinam!

EXCLUSIV! Adina Buzatu: Munceam până leșinam!

Adina Buzatu a muncit până a ajuns la epuizare. Celebrul stilist a declarat, în exclusivitate pentru A7TV: ”Munceam de leșinam. De oboseală mă opream la benzinărie să dorm o ora, două pentru că nu mai puteam”

 

Viața Adinei Buzatu a fost mereu plină de provocări, pentru că aceasta a început să lucreze încă din liceu, chiar dacă mergea și la ore.

Părinții ar fi putut să îi ofere Adinei Buzatu o viața mai mult decât decentă, în perioada comunismului, dar ea a refuzat să trăiască din veniturile lor și și-a luat viața în propriile mâini.

A rămas însărcinată la scurt timp după terminarea liceului, dar a terminat facultatea fiind cu un copil pe drum și conducând și propriul business.

 

”La 20 de ani am născut. Aveam atunci una dintre cele mai mari firme exportatoare de fier vechi. Munceam de leșinam. Mă duceam să fac vama la Constanța pentru că încărcau vaporul și trebuia să plece, mă întorceam cu mașina.

De oboseală mă opream la benzinărie să dorm o ora, două pentru că numai puteam. Cu burta atâââta eram.

Mă duceam să dau și examenele, le dădeam, le luam și aia era”, a povestit stilistul în cadrul emisiunii ȘTIREA CEA BUNĂ cu Cornel Dărvășan.

”Când mi-am dorit un lucru, l-am făcut” – a fost concluzia plină de încredere a femeii de succes Adina Buzatu.

Fiica ei îi calcă pe urme și fiind acum în jurul vârstei pe care o avea mama ei când a adus-o pe lume, Sarah face master-ul în Anglia și are și două locuri de muncă.

”Are practic trei joburi. Face master la Londra și lucrează și pentru mine și pentru taică-su. Nu poți să îi spui (copilului tău) despre niște principii morale dacă nu i le arăți tu, dacă nu le vede la tine.”

 

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Marcel Ciolacu: ”Plafonarea rămâne singura soluție”

Franța și America se numără printre țările care au plafonat prețul masiv la carburanți, măsură văzută de anumiți politicieni români ca fiin comunistă. Acest...

Președintele României, mesaj cu ocazia Zilei Drapelului Național

Ziua Drapelului Național este ziua de 26 iunie, care a fost proclamată astfel prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. Conform legii, această...

Reacția MAE la amenințările lui Medvedev

Ministerul Afacerilor Externe a precizat că „declaraţiile lui Dmitri Medvedev, subsecvente deciziei istorice a Consiliului European din 23-24 iunie privind acordarea statutului de stat...

Sfaturi de îngrijire a grădinii pe timpul verii

Vara este perioada preferată a anului pentru mulți dintre noi, invocând amintiri de zile relaxante la plajă, aspersoare pe peluze uscate și momente de...