8.5 C
București
marți, 4 octombrie 2022
Acasă Editoriale Actualitate Eşecul negocierilor ar putea însemna al Treilea Război Mondial, declară Zelenski

Eşecul negocierilor ar putea însemna al Treilea Război Mondial, declară Zelenski

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, spune că este pregătit să negocieze cu preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, dar avertizează că eşecul negocierilor ar putea însemna al Treilea Război Mondial, informează CNN.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenkski a declarat, că există „compromisuri” pe care Ucraina nu le poate face în negocierile cu Putin.

Zelenski a fost întrebat despre cererile Rusiei – inclusiv să recunoască faptul că Crimeea face parte din Rusia, că cele două republici din Donbas sunt republici independente şi să garanteze că Ucraina nu va fi niciodată membră a NATO.

Răspunsul a fost: „Există compromisuri pentru care nu putem fi pregătiţi ca stat independent”.

Zelenski a spus că Rusia „nu poate să se impună cetăţenilor unei alte ţări cu forţa”

„Nu poţi să-l faci pur şi simplu pe preşedintele unei alte ţări să recunoască ceva prin folosirea forţei”, a adăugat el.

Zelensky a declarat că este pregătit să negocieze cu preşedintele rus Vladimir Putin, dar a avertizat că eşecul negocierilor ar putea însemna al Treilea Război Mondial.

„Sunt pregătit pentru negocieri cu el. Am fost pregătit în ultimii doi ani. Şi cred că, fără negocieri, nu putem pune capăt acestui război”, a declarat Zelenski.

SourceCNN

ULTIMELE ARTICOLE

Cum reușesc unele persoane să trăiască mai mult?

Cum reușesc unele persoane să trăiască mai mult? Este o întrebare care a provocat diverse discuții prin care s-a încercat o găsire a unei...

Distracția face o relație de căsătorie mai interesantă?

Distracția face o relație de căsătorie mai interesantă? Foarte multe cupluri de diferite vârste pierd pe parcursul anilor acea flacără a așa numitei distracții,...

Bolnavii de Alzheimer vor avea parte de un nou tratament

Bolnavii de Alzheimer vor avea parte de un nou tratament conform FDA. Boala Alzheimer este o patologie neurodegenerativă progresivă. Aceasta afectează gândirea coerentă, memoria și...

Mit sau adevăr – bebelușii poftesc?

Societatea din ziua de astăzi perpetuează ideea că bebelușii poftesc diverse alimente, mai ales în dreptul sugarilor. Este oare acest lucru un mit sau...