duminică, februarie 25, 2024
Acasă Emisiuni Alături de tine ENELI, artista care a cucerit continente

ENELI, artista care a cucerit continente

Invitata emisiunii ”Alături de tine”, ENELI, numărul unu în topul muzical din Rusia, a venit pentru a ne dezvălui secretele talentului său.

 

”Eu cred că trebuie să fii pregătit pentru faimă sau succes, în momentul în care începi să fii recunoscut, încep oamenii să te vadă pe stradă, să facă poze cu tine”, a spus Eneli.

A început să cânte de la patru ani, moment în care a intrat și în corul bisericii, iar la vârsta de 14 ani a început cursurile de canto.

Eneli, încă din clasa a XI -a, a începu să facă naveta, din Târgu-Jiu în București, pentru a merge la cursuri de canto. Mergea cu trenul cinci ore și jumătate, până în București, pentru doar două ore de canto.

https://www.a7tv.ro/exclusiv-cine-este-eneli-artista-care-a-cucerit-topurile-internationale/

 

”Toată experiența m-a învățat să fac tot ce pot pentru visul meu”

A avut și momente în care a simțit că nu se regăsește, în care dorea să se oprească din ce făcea, însă acest lucru nu a împiedicat-o să meargă mai departe. De asemenea, a avut parte și de oameni care nu au crezut în talentul ei, chiar și oameni din industria muzicală, care au descurajat-o.

Când începe să scrie o piesă, Eneli se implică total.

”Prin tot ceea ce compun și prin tot ce scriu, mereu mă asigur că tot ce pun pe hârtie este ceea ce simt și lucrurile în care cred!”

Cea mai recentă piesă lansată de Eneli, împreună cu Tobi, Nowhere, transmite un strop de optimism și speranță pentru oamenii care se simt singuri și diferiți.

 

sursa Adagio TV Russia

 

”Piesa asta s-a născut tocmai dintr-un moment în care simțeam că oamenii diferiți trebuie să simtă că nu sunt singuri, că aparțin unui loc, că aparțin unei lumi”, a spus artista.

Indiferent dacă pe viitor o să fie mai cunoscută de către oameni sau nu, Eneli își dorește să rămână aceeași persoană caldă, să transmită emoție și oamenii să o placă pentru ce este ea ca om și ca artist.

Pentru ea este important ca oamenii să știe că, în afara de imaginea pe care o construiesc artiștii în jurul lor, și ei sunt oameni la fel ca toți ceilalți.

În muzică și nu numai, talentul este foarte important, fiind ca un dar de la Dumnezeu, iar munca este aportul fiecărui artist.

”La mine, în proporție de 70-80% a fost muncă”

De fiecare dată când se întoarce în orașul ei natal, revine și în corul bisericii în care a cântat când era mică.

”Acesta este darul meu pe care îl ofer înapoi lui Dumnezeu, pentru toate binecuvântările pe care mi le-a dat”

Emisiunea integrală o puteți urmări și pe canalul nostru de Youtube, A7TV:

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ. Pentru mulți creștini, atitudinea pozitivă față de viața pe pământ este o parte integrantă a credinței...

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin?

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin? Calitățile unui partener creștin pot contribui la o relație sănătoasă și profundă, bazată pe...