WannaBiz

Realizator: Daniela Șerban
Frecvență: Luni, de la ora 18:00
Descriere: În fiecare săptămână vom aduce antreprenorilor și profesioniștilor din România interpretarea legislației cu impact asupra mediului de afaceri, consultanți și specialiști în investiții.
”Fiecare dintre noi vrea să fie câștigător în viață. Ne alegem noi bătăliile și se pare că mai mult de un milion dintre noi am ales să începem afaceri.
Admirăm antreprenorii pentru curaj și determinarea lor de a mișca România. Sunt cei care și-au pus un costum special făcut să înoate în hățișuri birocratice, care renunță la weekend-uri și vacanțe ca să facă mai mult decât profit, nu doar să angajeze oameni, ci să descopere talente, până ajunge la echipa perfect adaptată situației.

Pentru aceste echipe ne dăm întâlnire în fiecare luni, de la ora 18:00, să discutăm ce mișcă lumea afacerilor, ce legi se modifică și ne influențează, împreună cu avocatnet.ro, sursa numărul unu din România pentru simplificarea și explicarea legislației. Vom căuta investiții și afaceri profitabile, vom vedea cum au reușit, cum s-au reinventat și vom învăța împreună!” ~ Daniela Șerban

WannaBiz – pentru afaceri de viitor!


Arhivă emisiuni:


Emisiuni asemănătoare: