Step by Step

Duminică

Ora: 14:00

”Step by Step” este o emisiune care își propune educarea psiho emoțională a noastră, a tuturor, indiferent de vârstă, statut social, stare civilă sau situație financiară, toti avem nevoie de autocunoaștere și relații implinitoare.

„Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”, pentru noi nu este doar un slogan, ci pura realitate la care poți ajunge cunoscând mecanismele creierului.

Împletim neuroștiința cu psihologia în ediții ce abordează subiecte precum: stima de sine sexul și sexualitatea, iubire eros vs iubire fileo, agape, stilurile de atașament, IMAGO, etc.

Poate fi o emisiune dedicată relațiilor de cuplu, dar în spate este mai mult decât această nișare. Am fost surprinși să observăm feedback și de la persoanele singure, așa că după 6 ani de creat și prezentat conținutul acestei emisiuni putem spune că este o emisiune despre și pentru omul care își dorește să trăiască în armonie, sa dezvolte relații la superlativ.
florin amariei
Realizator și invitat permanent:
Florin Amariei
consuela
Prezentator:
Consuela Bălașa

Ultimele articole

Evanghelia Sfântului Andrei
Știrea cea bună

Evanghelia Sfântului Andrei

Evanghelia Sfântului Andrei. Sfântul apostol Andrei, cei dintâi care l-a descoperit pe Mesia, a fost subiectul principal al conferințelor ținute de Cornel Dărvășan în ultimele

Vezi mai mult...
Cum comunicăm eficient?
Dr. Duță Expert în sentimente

Cum comunicăm eficient?

Comunicarea ca transmitere de mesaje În urma studiului făcut asupra subiectului comunicării există mai multe orientări teoretice. Unii considera comunicarea o transmitere de mesaje, prin

Vezi mai mult...