Spune-mi CUM!

Realizator: Antonia Fudulu
Frecvență: Duminica, de la ora 20:00
Descriere: Zig Ziglar spunea cândva: ,,Dacă nu ești dispus să înveți nimeni nu te poate ajuta, însă dacă ești determinat să înveți nimeni nu te mai poate opri.’’

“Spune-mi CUM!” sunt cuvintele pe care le auzim foarte des în conversația părinte-copil, frați, prieteni, profesioniști, sau chiar amatori. Este întrebarea pe care oricine o adresează, și de asemenea oricine o primește zilnic, iar partea cea mai importantă este să știm să răspundem la această întrebare.


Prin formatul acestei emsiuni îmi propun să aduc invitați care să-ți transmită speranță, motivație, încredere, emoție, curaj și motive pentru a zâmbi. Vor fi invitați care vin în platoul Spune-mi CUM nu doar cu păreri, ci cu soluții concrete datorită experiențelor de viață prin care au trecut.


Îți vor oferi răspunsuri simple, soluții practice dar mai ales utile, la întrebările tale legate de sănătate, familie, profesie, dezvoltare personală, timp liber, și frumusețe. Te invit să descoperi singur ceea ce îți voi pregăti în fiecare Duminică de la ora 18.


Arhivă emisiuni:


Emisiuni asemănătoare: