Alături de tine

Luni-Joi

Orele: 18:00-20:00

”Alături de tine” este o emisiune în care telespectatorul pune întrebările!

În fiecare ediție avem câte doi invitați speciali sau specialiști; invitati pe care publicul îl poate întreba orice legat de domeniul în care activează sau legat de subiectul emisiunii.

Fie că întrebările sunt trimise înainte de emisiune sau sunt puse în timpul emisiunii, prin telefon, timp de o oră și 45 de minute noi vom fi ”Alături de tine”!

Astfel, prin formatul acestei emisiuni, ne dorim ca telespectatorul să se simtă ajutat, susținut și încurajat să își depășească problemele vieții, dar și să primească răspuns la întrebările cele mai apăsătoare.

Începând de la medicină și juridic, până la lifestyle, traveling și dezvoltare personală, domeniile dezbătute sunt diverse și pe gustul tău!
Alina Ilioi
Prezentator:
Alina Ilioi Mureșan

Ultimele articole

Despre oboseala oculară
Stil de viață

Despre oboseala oculară

Despre oboseala oculară. Ochii sunt organe extrem de importante, reprezentând una dintre cele mai complexe și esențiale părți ale corpului uman, iar sănătatea ochilor joacă

Vezi mai mult...
Despre tulburarea bipolară
Sănătate

Despre tulburarea bipolară

Despre tulburarea bipolară. Tulburarea bipolară este o afecțiune gravă, de natură psihică, denumită astfel deoarece persoana suferindă alternează două stări de dispoziție extreme, adică depresie

Vezi mai mult...