8.5 C
București
duminică, 5 decembrie 2021
Acasă Articole Din culise Emisiunea ”Conectat” by Ani Crețu aniversează 1 an!

Emisiunea ”Conectat” by Ani Crețu aniversează 1 an!

Emisiunea ”Conectat” by Ani Crețu, de la A7TV, a împlinit un an de când intră în casele dumneavoastră, pe toate rețelele de cablu din România. Invitați importanți au trecut prin platou, știri fierbinți au făcut subiectul multor dezbateri de actualitate și mii de oameni au privit emisiunea și au interacționat pe platformele sociale.

Conectarea la realitate, la deciziile care ne afectează pe toți, dar și ridicarea unor întrebări importante sunt principalele scopuri ale acestei emisiuni. Magazinul informativ dorește să vină în ajutorul celor interesați de ceea ce se întâmplă în societate.

Prezentatoarea emisiunii, Ani Crețu, a declarat la ceas aniversar:

”Așa cum reiese și din numele emisiunii, Conectat își dorește să aducă în fata telespectatorilor temele de actualitate ale societății românești, dezbătute cu invitați de seamă, specialiști pe temele abordate.

Un an de Conectat a adus telespectatorilor A7TV subiecte în premieră, dezbătute neutru, dar și soluții în cele mai multe situații.

Nu este ușor să faci o emisiune documentată la sânge în prime-time, dar nici imposibil atunci când știi că publicul A7TV este unul riguros”

Cât despre viitor, prezentatoarea privește cu speranță că organele competente vor lua atitudine și vor oferi o viață mai bună celor în nevoie.

”Pentru emisiunile viitoare îmi propun același lucru- subiecte arzătoare dar și soluții pentru ele, în speranța că cei care privesc văd speranța pentru un viitor mai bun, căci da, stă în puterile noastre să alegem mai bine pentru noi și copiii noștri.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

4 DECEMBRIE ÎN ISTORIE

La 19 decembrie 2019, Adunarea Generală a ONU a adoptat rezoluţia 74/245, care a desemnat data de 4 decembrie drept Ziua Internaţională a Băncilor...

Magda Coman: ”Căutăm prietenie cu autoritățile”

În fiecare an, data de 3 decembrie marchează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, eveniment organizat de Organizația Națiunilor Unite, începând cu anul 1992,...

Despre delegarea într-o companie și cum poate aceasta să fie eficientă pentru ambele părți

Pentru ca un business să fie prosper, atât angajatorul cât și angajatul au nevoie de o sincronizare cât mai reușită cu privire la responsabilitățile...

3 DECEMBRIE ÎN ISTORIE

Marcată, anual, la 3 decembrie, Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi ("International Day of People with Disability") are scopul de a promova şi implementa...