8.5 C
București
duminică, 3 iulie 2022
Acasă Articole Din culise Emisiunea ”Conectat” by Ani Crețu aniversează 1 an!

Emisiunea ”Conectat” by Ani Crețu aniversează 1 an!

Emisiunea ”Conectat” by Ani Crețu, de la A7TV, a împlinit un an de când intră în casele dumneavoastră, pe toate rețelele de cablu din România. Invitați importanți au trecut prin platou, știri fierbinți au făcut subiectul multor dezbateri de actualitate și mii de oameni au privit emisiunea și au interacționat pe platformele sociale.

Conectarea la realitate, la deciziile care ne afectează pe toți, dar și ridicarea unor întrebări importante sunt principalele scopuri ale acestei emisiuni. Magazinul informativ dorește să vină în ajutorul celor interesați de ceea ce se întâmplă în societate.

Prezentatoarea emisiunii, Ani Crețu, a declarat la ceas aniversar:

”Așa cum reiese și din numele emisiunii, Conectat își dorește să aducă în fata telespectatorilor temele de actualitate ale societății românești, dezbătute cu invitați de seamă, specialiști pe temele abordate.

Un an de Conectat a adus telespectatorilor A7TV subiecte în premieră, dezbătute neutru, dar și soluții în cele mai multe situații.

Nu este ușor să faci o emisiune documentată la sânge în prime-time, dar nici imposibil atunci când știi că publicul A7TV este unul riguros”

Cât despre viitor, prezentatoarea privește cu speranță că organele competente vor lua atitudine și vor oferi o viață mai bună celor în nevoie.

”Pentru emisiunile viitoare îmi propun același lucru- subiecte arzătoare dar și soluții pentru ele, în speranța că cei care privesc văd speranța pentru un viitor mai bun, căci da, stă în puterile noastre să alegem mai bine pentru noi și copiii noștri.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

În regiunea Moldovei, ploaia este chemată cu rugăciuni

„Când pământul crapă la propriu, ne întoarcem în genunchi… căci Dumnezeu este Cel care „𝖋𝖆𝖈𝖊 𝖘𝖆 𝖗𝖆𝖘𝖆𝖗𝖆 𝖘𝖔𝖆𝖗𝖊𝖑𝖊 𝕾𝖆𝖚 ş𝖎 𝖕𝖊𝖘𝖙𝖊 𝖈𝖊𝖎 𝖗𝖆𝖎, 𝖘𝖎...

Inspectorii ANSVSA au început controalele cu privire la calitatea alimentelor

Inspectorii care activează în cadrul “Comandamentului Sezon Estival 2022”, în prima săptămână de activitate, au verificat 200 de unități de alimentație publică și de...

Premierul Ciucă a declarat că SUA este cel mai apropiat aliat militar al României

Premierul a spus că speră că progresele făcute în cooperarea dintre cele două state se vor multiplica în anii următori şi că "parteneriatul Strategic...

Ministrul Mediului a anuțat că fiecare transport de deșeuri va fi verificat

Trasabilitatea deseurilor de ambalaje este insusirea unui sistem de a localiza si urmari traseul cronologic al unui deseu, identificand fiecare inregistrare a sa, de...