8.5 C
București
duminică, 3 iulie 2022
Acasă Emisiuni Alături de tine Ela Crăciun în Campania „Femeia care se ridică” : „Prietena mea a...

Ela Crăciun în Campania „Femeia care se ridică” : „Prietena mea a trăit o viață de abuz”

Una dintre cele mai îndrăgite bloggerițe din România, Ela Crăciun, a fost invitatul emisiunii „Alături de tine”, în cadrul campaniei împotriva abuzului domestic, „Femeia care se ridică”.

 

Vedeta de televiziune și-a arătat susținerea față de femeile care au trecut prin asemenea situații, amintind aici cazul unei bune prietene ale sale, de acum 20 de ani, care a trecut prin clipe de coșmar.

Am cunoscut o femeie acum 20 de ani. Era prietena mea, era căsătorită cu un bărbat care o bătea, care o ținea mai mult închisă în casă și doar de dragul copilului, deși venea, plângea pe umărul meu, era clar nefericită. Copilul fiind mic, avea 3 anișori, asista la certuri, la bătăi, la toată această energie negativă din casă. (…)

Femeia respectivă trebuie să știe un singur lucru: că are pe cineva pe care se va baza. Au trecut mulți ani, ne-am îndepărtat după ce am plecat din acel cerc și am avut surpriza acum câțiva ani să-mi scrie pe Facebook.

M-am bucurat extraordinar de mult să aflu vești de la ea. Mi-a spus că nu mai era cu bărbatul respectiv. Luase, într-un final, decizia de a-l părăsi dar când? Când a avut un serviciu și a putut ști că este pe picioarele ei și că nu mai depinde din punct de vedere financiar de el și m-am bucurat foarte tare.

Ea a făcut lucrul acela când a simțit că este timpul și când s-a simțit sigură pe ea și pregătită”, a povestit, emoționată, Ela Crăciun.

https://www.a7tv.ro/violenta-in-familie-nu-este-o-normalitate-nu-meriti-sa-fi-agresata-ia-atitudine/

Campania „Femeia care se ridică”, realizată de A7TV în colaborare cu Asociația Touched Romania, are ca scop creșterea gradului de conștientizare și combatere a fenomenului violenței domestice și dorește să ofere suport emoțional persoanelor care trec prin momente dificile.

Pentru a urmări ediția emoționantă a emisiunii „Alături de tine”, accesați link-ul următor:

 

 

 

Articolul precedent11 NOIEMBRIE ÎN ISTORIE
Articolul următor12 NOIEMBRIE ÎN ISTORIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

În regiunea Moldovei, ploaia este chemată cu rugăciuni

„Când pământul crapă la propriu, ne întoarcem în genunchi… căci Dumnezeu este Cel care „𝖋𝖆𝖈𝖊 𝖘𝖆 𝖗𝖆𝖘𝖆𝖗𝖆 𝖘𝖔𝖆𝖗𝖊𝖑𝖊 𝕾𝖆𝖚 ş𝖎 𝖕𝖊𝖘𝖙𝖊 𝖈𝖊𝖎 𝖗𝖆𝖎, 𝖘𝖎...

Inspectorii ANSVSA au început controalele cu privire la calitatea alimentelor

Inspectorii care activează în cadrul “Comandamentului Sezon Estival 2022”, în prima săptămână de activitate, au verificat 200 de unități de alimentație publică și de...

Premierul Ciucă a declarat că SUA este cel mai apropiat aliat militar al României

Premierul a spus că speră că progresele făcute în cooperarea dintre cele două state se vor multiplica în anii următori şi că "parteneriatul Strategic...

Ministrul Mediului a anuțat că fiecare transport de deșeuri va fi verificat

Trasabilitatea deseurilor de ambalaje este insusirea unui sistem de a localiza si urmari traseul cronologic al unui deseu, identificand fiecare inregistrare a sa, de...