8.5 C
București
duminică, 5 decembrie 2021
Acasă Emisiuni Alături de tine Ela Crăciun în Campania „Femeia care se ridică” : „Prietena mea a...

Ela Crăciun în Campania „Femeia care se ridică” : „Prietena mea a trăit o viață de abuz”

Una dintre cele mai îndrăgite bloggerițe din România, Ela Crăciun, a fost invitatul emisiunii „Alături de tine”, în cadrul campaniei împotriva abuzului domestic, „Femeia care se ridică”.

 

Vedeta de televiziune și-a arătat susținerea față de femeile care au trecut prin asemenea situații, amintind aici cazul unei bune prietene ale sale, de acum 20 de ani, care a trecut prin clipe de coșmar.

Am cunoscut o femeie acum 20 de ani. Era prietena mea, era căsătorită cu un bărbat care o bătea, care o ținea mai mult închisă în casă și doar de dragul copilului, deși venea, plângea pe umărul meu, era clar nefericită. Copilul fiind mic, avea 3 anișori, asista la certuri, la bătăi, la toată această energie negativă din casă. (…)

Femeia respectivă trebuie să știe un singur lucru: că are pe cineva pe care se va baza. Au trecut mulți ani, ne-am îndepărtat după ce am plecat din acel cerc și am avut surpriza acum câțiva ani să-mi scrie pe Facebook.

M-am bucurat extraordinar de mult să aflu vești de la ea. Mi-a spus că nu mai era cu bărbatul respectiv. Luase, într-un final, decizia de a-l părăsi dar când? Când a avut un serviciu și a putut ști că este pe picioarele ei și că nu mai depinde din punct de vedere financiar de el și m-am bucurat foarte tare.

Ea a făcut lucrul acela când a simțit că este timpul și când s-a simțit sigură pe ea și pregătită”, a povestit, emoționată, Ela Crăciun.

https://www.a7tv.ro/violenta-in-familie-nu-este-o-normalitate-nu-meriti-sa-fi-agresata-ia-atitudine/

Campania „Femeia care se ridică”, realizată de A7TV în colaborare cu Asociația Touched Romania, are ca scop creșterea gradului de conștientizare și combatere a fenomenului violenței domestice și dorește să ofere suport emoțional persoanelor care trec prin momente dificile.

Pentru a urmări ediția emoționantă a emisiunii „Alături de tine”, accesați link-ul următor:

 

 

 

Articolul precedent11 NOIEMBRIE ÎN ISTORIE
Articolul următor12 NOIEMBRIE ÎN ISTORIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

4 DECEMBRIE ÎN ISTORIE

La 19 decembrie 2019, Adunarea Generală a ONU a adoptat rezoluţia 74/245, care a desemnat data de 4 decembrie drept Ziua Internaţională a Băncilor...

Magda Coman: ”Căutăm prietenie cu autoritățile”

În fiecare an, data de 3 decembrie marchează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, eveniment organizat de Organizația Națiunilor Unite, începând cu anul 1992,...

Despre delegarea într-o companie și cum poate aceasta să fie eficientă pentru ambele părți

Pentru ca un business să fie prosper, atât angajatorul cât și angajatul au nevoie de o sincronizare cât mai reușită cu privire la responsabilitățile...

3 DECEMBRIE ÎN ISTORIE

Marcată, anual, la 3 decembrie, Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi ("International Day of People with Disability") are scopul de a promova şi implementa...