miercuri, februarie 28, 2024
Acasă Emisiuni Alături de tine EDUARD PUIU: „Îndrăgosteala online este incompletă”

EDUARD PUIU: „Îndrăgosteala online este incompletă”

În era tehnologiei, interacțiunile umane s-au mutat în mediul online, iar căutarea partenerului de viață se desfășoară cu ajutorul rețelelor de socializare. Alina Ilioi Mureșan discută împreună cu psihologul Eduard Puiu, în cadrul emisiunii Alături de tine, despre relațiile amoroase online.

 

De la anunțurile matrimoniale din ziar la aplicațiile de dating, dorința oamenilor de a găsi un partener de viață predomină activitățile zilnice.

Psihologul afirmă că în momentul în care o persoană admite că se află în căutarea unui partener pe rețelele de socializare, acesta este privită cu ochi critici de către cei din exterior.

Prin intermediul rețelelor de socializare sunt puse în evidență diferențele dintre bărbați și femei. Eduard Puiu subliniază dorința femeilor de a fi cucerite de ”prințul pe cal alb”.

 

Sursa Eva.ro

 

„Îndrăgosteala din online este incompletă”, spune psihologul, accentuând nevoia de interacțiune fizică între persoane.

Totuși, prin intermediul conversațiilor din mediul online se pot descoperi interese comune care pot întări relația.

„Eu, în general, nu am niciun fel de așteptare, de la nimeni.” , spune Eduard Puiu.

Psihologul vorbește despre conflictele ce pot apărea în conversațiile din mediul online. „Nu există persoane rău intenționate, ci doar experiențe nefericite”, afirmă psihologul. Mesajele text duc la neînțelegeri deoarece acestea sunt greșit interpretate.

Pentru a urmări întreaga emisiune Alături de tine din data de 6 aprilie 2021 și a afla mai multe despre relațiile amoroase online puteți accesa următorul link:

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...