8.5 C
București
marți, 13 aprilie 2021
Acasă Emisiuni Alături de tine EDUARD PUIU: „Îndrăgosteala online este incompletă”

EDUARD PUIU: „Îndrăgosteala online este incompletă”

În era tehnologiei, interacțiunile umane s-au mutat în mediul online, iar căutarea partenerului de viață se desfășoară cu ajutorul rețelelor de socializare. Alina Ilioi Mureșan discută împreună cu psihologul Eduard Puiu, în cadrul emisiunii Alături de tine, despre relațiile amoroase online.

 

De la anunțurile matrimoniale din ziar la aplicațiile de dating, dorința oamenilor de a găsi un partener de viață predomină activitățile zilnice.

Psihologul afirmă că în momentul în care o persoană admite că se află în căutarea unui partener pe rețelele de socializare, acesta este privită cu ochi critici de către cei din exterior.

Prin intermediul rețelelor de socializare sunt puse în evidență diferențele dintre bărbați și femei. Eduard Puiu subliniază dorința femeilor de a fi cucerite de ”prințul pe cal alb”.

 

Sursa Eva.ro

 

„Îndrăgosteala din online este incompletă”, spune psihologul, accentuând nevoia de interacțiune fizică între persoane.

Totuși, prin intermediul conversațiilor din mediul online se pot descoperi interese comune care pot întări relația.

„Eu, în general, nu am niciun fel de așteptare, de la nimeni.” , spune Eduard Puiu.

Psihologul vorbește despre conflictele ce pot apărea în conversațiile din mediul online. „Nu există persoane rău intenționate, ci doar experiențe nefericite”, afirmă psihologul. Mesajele text duc la neînțelegeri deoarece acestea sunt greșit interpretate.

Pentru a urmări întreaga emisiune Alături de tine din data de 6 aprilie 2021 și a afla mai multe despre relațiile amoroase online puteți accesa următorul link:

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

A trăit 40 de zile doar cu apă!

Invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, Vasile Nemeș propune o inovație în domeniul detoxifierii și al slăbitului: postul cu apă....

Când va începe anul școlar 2021-2022?

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a comunicat duminică, 11 aprilie, într-o postare pe Facebook, că anul școlar 2021 – 2022 va începe pe 13 septembrie....

Director general al OMS: „Pandemia este departe de a se încheia”

Confuzia, automulţumirea şi inconsecvența în combaterea COVID-19 fac ca pandemia să fie departe de a se încheia, deși ea ar putea fi pusă sub...

13 APRILIE ÎN ISTORIE

Pe 13 aprilie 1930 se năștea Sergiu Nicolaescu, regizor, scenarist, actor și, după 1989, politician român. Este de departe cel mai prolific și mai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?