duminică, decembrie 3, 2023
Acasă Editoriale Spiritualitate Echipă de baschet botezată în râul Iordan

Echipă de baschet botezată în râul Iordan

„Am deschis un drum acum. Cred că vor fi și alte echipe universitare care vor dori să vină și să susțină această competiție și să aibă acest tip de experiență istorică, educațională, religioasă, spirituală. A fost de-a dreptul uimitor”, a declarat antrenorul lui Auburn Tigers, Bruce Pearl, într-un interviu.

 

Auburn Tigers sunt a patra echipă de baschet universitar care joacă în Israel în cadrul unui turneu de pre-sezon.

Într-un interviu acordat publicației The Jerusalem Post, Pearl, care este evreu, a declarat că pelerinajul va avea o influență durabilă asupra vieții jucătorilor săi.

 

„Jucătorii mei își vor vedea rădăcinile iudeo-creștine, iar toți cei care vor dori să se boteze în râul Iordan, o vor putea face”, a spus Pearl, a cărui primă călătorie în Israel a avut loc în 2009.

„Se vor plimba în grădina în care a mers Isus și se vor ruga la Zidul Plângerii. Vor experimenta în mod direct prezența lui Dumnezeu în Țara Sfântă. Doar veniți și vedeți, veți fi schimbați pentru totdeauna,” a spus el.

 

Membrii echipei de baschet a Universității Auburn au umblat pe drumurile parcurse de Hristos și ucenici în timpul unei vizite recente în Țara Sfântă și s-au decis chiar să-și mărturisească public credința botezându-se în râul Iordan.

Jucătorii și stafful echipei „au împărtășit un moment special unii cu ceilalți” în perioada de timp când au fost botezați în Iordan săptămâna aceasta în Israel.

ULTIMELE ARTICOLE

Cum ne protejăm datele pe internet?

Cum ne protejăm datele pe internet? Mai mulți băieți adolescenți din SUA au început să folosească inteligența artificială pentru a crea fotografii deepfake nud...

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare. Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, Barcelona, se confruntă cu probleme mari din cauza infracționalității care...

Cum să citești oamenii ca pe o carte?

Suntem cu toții fascinați de acele persoane care par să aibă o conexiune instantanee cu alții, reușind să înțeleagă și să sesizeze ceea ce...

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă?

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă? Ceea ce avem toți în comun sunt nevoia de a fi iubiți și suferința pe care...