8.5 C
București
marți, 13 aprilie 2021
Acasă Emisiuni Ce bine ca ești După nuntă, opt luni fără soție

După nuntă, opt luni fără soție

El este român, ea indiancă, el i-a fost coach și trainer personal, amândoi fac parte din echipa lui John Maxwell și ajută oamenii să se dezvolte personal, să-și îmbunătățească viața. După un an de lucru împreună s-au apropiat și au devenit iubiți. După nuntă, pandemia i-a surprins în țări diferite și timp de opt luni nu au putut fi împreună, iar căsnicia lor a fost ”la distanță”.

 

Adrian Puiu și Emmylou Seman, căci despre ei este vorba, au fost invitații Ramonei Dărvășan în platoul emisiunii Ce bine că ești!

 

Sursa Momentum Academy

Adrian Puiu, de trei ani de zile, ajută oamenii să-și găsească visul și după ce l-au găsit le oferă toate unelte necesare pentru a-l atinge și îi însoțește pas cu pas în tot acest proces. Are o comunitate de peste 10.000 de oameni în România.

Întrebat dacă își amintește de o situație care l-a impactat, Adrian ne-a povestit că în 2018, când încă lucra în Dubai, l-a cunoscut pe Ibrahim, un om care muncea într-un magazin de haine, având un salariu de 680 de dolari.

Ibrahim locuia în aceeași cameră cu alți șapte oameni, doar pentru a putea supraviețui.

Adrian a decis să-l ajute pe Ibrahim ca în trei luni de zile să primească o oferta mai bună. După trei luni, Ibrahim fusese deja la mai multe interviuri, iar în șase luni de zile, Ibrahim a obținut un salariu de 4 ori mai mare.

Emmylou Seman avea un vis: să schimbe lumea, dar nu știa cum să-și împlinească acel vis.

În 2007 a fost aleasă să reprezinte India la Congresul Națiunilor Unite în SUA. S-a alăturat echipei lui John Maxwell, iar acest lucru i-a oferit o imagine a ceea ce ar putea face cu propriile experiențe de viață și cum ar putea acestea să-i ajute pe oameni. În prezent lucrează cu oameni din Dubai, India și din alte părți ale lumii.

Adrian: ”După un an mi-am dat seama că simt ceva pentru ea, și ea pentru mine”

Cei doi au ajuns cu povestea și la momentul în care ne-au dezvăluit modul inedit în care s-au cunoscut. După ce Emmylou a intrat în echipa John Maxwell, Adrian nu a mai fost coach-ul ei, chiar dacă a continuat să o mentoreze, ei devenind colegi.

Și-au dat seama rapid că rezonează unul cu celalalt, dar abia după un an au realizat că simt ceva și că acel lucru e mai mult decât prietenie.

Emmylou: ”Sora mea mi-a spus că nu mă pot îndrăgosti de coach-ul meu”

Emmylou a vrut să se mute împreuna cu sora ei la Londra, iar Adrian i-a sugerat că e mai bine să vină în România, motivând că vremea la Londra este urâtă.

Emmylou și-a dat seama că nu la vreme se referea Adrian, ci la cu totul altceva.

Pe 9 august cei doi au sărbătorit un an de când s-au cunoscut, iar pe 31 august Adrian urma să se mute în România, iar Emmylou lucra la viza pentru Anglia.

Două luni mai tărziu s-au întâlnit în Italia, apoi în România, iar de ziua lui, în noiembrie, Adrian a cerut-o de soție.

Emmylou a realizat că Adrian este bărbatul cu care își dorește să fie, așa că, în ciuda faptului că se cunoșteau de atât de puțin timp, a acceptat.

Au avut o ceremonie cu 50 de oameni, în India, o ceremonie mică raportat la obiceiurile locului și la faptul că familia lui Emmylou numără 380 de persoane.

Pandemia i-a surprins în țări diferite, iar opt luni de zile au stat departe unul de celălalt.

Cum au făcut față acestei provocări, aflați urmărind emisiunea Ce bine că ești, realizată și prezentată de Ramona Dărvășan.

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

A trăit 40 de zile doar cu apă!

Invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, Vasile Nemeș propune o inovație în domeniul detoxifierii și al slăbitului: postul cu apă....

Când va începe anul școlar 2021-2022?

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a comunicat duminică, 11 aprilie, într-o postare pe Facebook, că anul școlar 2021 – 2022 va începe pe 13 septembrie....

Director general al OMS: „Pandemia este departe de a se încheia”

Confuzia, automulţumirea şi inconsecvența în combaterea COVID-19 fac ca pandemia să fie departe de a se încheia, deși ea ar putea fi pusă sub...

13 APRILIE ÎN ISTORIE

Pe 13 aprilie 1930 se năștea Sergiu Nicolaescu, regizor, scenarist, actor și, după 1989, politician român. Este de departe cel mai prolific și mai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?