8.5 C
București
miercuri, 29 iunie 2022
Acasă Emisiuni Știrea cea bună Drepturile și libertățile nu pot fi negociate

Drepturile și libertățile nu pot fi negociate

Din 2019, când a fost instituită noua Comisie UE pentru 2019-2024, România se confruntă cu restricții ale drepturilor fundamentale ale omului. Comisia și Parlamentul UE își justifică măsurile susținând că acest lucru ajută populația să câștige lupta cu pandemia.

 

Din păcate, în ciuda tuturor acestor restricții la care se adaugă și o totală lipsă de transparență in ceea ce privește contractele clasificate cu producătorii Pharma etc, răspândirea se înrăutățește și restricțiile sunt extinse fără un sfârșit vizibil.

 

Invitat la emisiunea Știrea cea bună cu Cornel Dărvășan, europarlamentarul Cristian Terheș a făcut o radiogrfie a socității românești cu privire la drepturile și libertățile cetățenilor.

 

”În Transilvania, românii nu au avut drepturi fundamentale”

Sursa Google

Cine este Cristian Terheș?

 

Cristian (Chris) Terheș este un român ardelean, originar din Zalău-Sălaj, aflat de peste 16 ani in SUA, unde a fost preot și programator/business intelligence director, este o voce dârză a diasporei care, de ani de zile, a expus abuzurile din justiție și a pledat atât pentru respectarea drepturilor omului în România, cât și pentru respectarea României și românilor pe plan extern.

Cristian Terheș ocupă, în prezent, funcția de membru al Parlamentului European pentru Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat după ce a fost ales pe lista Partidului Social Democrat.

S-a alăturat Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat în mai 2020 și apoi a devenit membru al Mișcării Politice Creștine Europene.

Sursa Google

A studiat teologia la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj din Cluj-Napoca. Apoi a studiat jurnalismul la Fullerton College și a lucrat la Santiago Canyon College în California, Statele Unite.

S-a stabilit în Irvine, California, și a devenit cleric al Bisericii Greco-Catolice Române, dar a lucrat și ca analist de afaceri.

El a fost implicat în politica românească, în special în opoziție cu PSD aflat la guvernare, pe care l-a numit corupție.

A devenit celebru în 2012, când a făcut parte din campania pentru referendum privind demiterea președintelui României Traian Băsescu. În 2014, s-a opus alegerii președintelui PSD Victor Ponta ca președinte.

 

“Lupt pentru ca națiunea română să fie puternică și respectată într-o Uniune Europeană ce trebuie să își apere și promoveze valorile fondatoare: libertate, egalitate în drepturi, democrație și stat de drept”, spunea Cristian Terheș pe blogul său.

Puteți urmări un interviu de excepție accesând link-ul de mai jos:

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Marcel Ciolacu: ”Plafonarea rămâne singura soluție”

Franța și America se numără printre țările care au plafonat prețul masiv la carburanți, măsură văzută de anumiți politicieni români ca fiin comunistă. Acest...

Președintele României, mesaj cu ocazia Zilei Drapelului Național

Ziua Drapelului Național este ziua de 26 iunie, care a fost proclamată astfel prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. Conform legii, această...

Reacția MAE la amenințările lui Medvedev

Ministerul Afacerilor Externe a precizat că „declaraţiile lui Dmitri Medvedev, subsecvente deciziei istorice a Consiliului European din 23-24 iunie privind acordarea statutului de stat...

Sfaturi de îngrijire a grădinii pe timpul verii

Vara este perioada preferată a anului pentru mulți dintre noi, invocând amintiri de zile relaxante la plajă, aspersoare pe peluze uscate și momente de...