8.5 C
București
luni, 27 martie 2023
Acasă Editoriale Familie Dr. John C. Maxwell vine în România! Christian Festival HeartBeats, 5 iunie...

Dr. John C. Maxwell vine în România! Christian Festival HeartBeats, 5 iunie – Cluj Arena

Care este părerea oamenilor despre concerte și „divertisment” creștin? Este o întrebare care circulă constant în rândul tinerilor creștini de astăzi.

Există o viziune sănătoasă asupra combinării vieții creștine și a vieții sociale din afara Bisericii? Dacă da, care este aceea?

Cum ar putea Mesajul lui Dumnezeu să fie relevant pentru o societate din ce în ce mai dependentă de muzică și divertisment, pentru o generație tânără care este departe de Dumnezeu, în cel mai bun caz agnostică, care ignoră tot ceea ce este legat de Biserică.

 

JOHN C. MAXWELL, 5 IUNIE – CLUJ ARENA

John C. Maxwell

John C. Maxwell, cel mai bine vândut autor, vorbitor, antrenor și lider al New York Times, care a vândut peste 33 de milioane de cărți în cincizeci de limbi, numit liderul numărul unu în afaceri și cel mai influent expert în leadership din lume, vine în România!

 

Pe data de 5 iunie 2021, pe CLUJ ARENA are loc Christian Festival Heart Beats

Acest festival de muzică este în măsură să provoace peisajul creștin, fiind cel mai onest și mai matur eveniment creștin din această zona a lumii.

Un festival de muzică ca nimeni altul, care se concentrează și asupra cauzelor sociale, ajutând un ONG sau un spital.

 

Ce ambiții au organizatorii festivalului?

”Ne dorim să devenim cel mai mare festival de muzică creștină din Europa de Est și chiar Europa.

Ne dorim să începem o mișcare care reunește diferite biserici și confesiuni creștine, an de an. Nu doar un eveniment unic, ci un eveniment anual”

 

Care este agenda evenimentului?

”Vom începe ziua la ora 9:00, în sala polivalentă BT Arena Cluj, cu o conferință de 4 ore, condusă de John Maxwell.

Tema conferinței este „Conducerea din inimă”. Acest eveniment este disponibil celor care vor plăti taxa de conferință.

De la 14:00 la 17:00 în Sala Polivalentă BT Arena Cluj, vom continua cu 4 ore de închinare și muzică live excelentă, disponibilă pentru toți cei care au un bilet Heartbeats.

Între orele 19:00 – 00:00 la stadionul Cluj Arena, vom încununa seara cu spectacolele uimitoare ale lui For King and Country, un moment live de deschidere și cu un mesaj de la John Maxwell”, ne anunță organizatorii.

For King and Country

 

Bilet garantat în contextul pandemiei! / Notă cu privire la pandemia Covid-19 și HEARTBEATS

”Știm că mulți dintre voi încă așteptați ca pandemia să se oprească, ca totul să revină la un fel de normalitate în care puteți merge la un concert live fără să vă gândiți de mai multe ori înainte.

Vrem să vă asigurăm că luăm toate măsurile de precauție pentru a vă asigura siguranța.

Mai mult, am luat măsuri specifice pentru ca acest eveniment să devină o realitate pentru dumneavoastră, păstrându-vă totodată în siguranță.

1. Împreună cu guvernul local, dacă va apărea nevoia, vom avea teste rapide Covid-19 înainte de a intra în sala concertului.

2. De asemenea, Guvernul ne-a dat asigurări că până la sfârșitul lunii mai 2021, 60% din populația României va fi vaccinată, iar România va fi o țară sigură pentru călătorii, în ceea ce privește pandemia.

3. Desigur, nimeni nu poate garanta toate aceste lucruri. Acesta este motivul pentru care, în cel mai rău caz, dacă apare un alt blocaj general, evenimentul va avea loc pe 16 iulie 2022.

Toate contractele, artiștii și locațiile au fost negociate pentru a include și această dată”, ne asigură organizatorii.

Cumpără-ți bilet alături de încă 10 prieteni folosind CODUL a7tv și beneficiezi de o reducere de grup de 30%.

Promoția este valabila doar până la 1 aprilie.

Grăbește-te să-ți iei bilete: https://heartbeats.events/event/concert-heartbeats/

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla de la Lucian Mustață, inițiatorul festivalului creștin HeartBeats, invitat la ȘTIREA CEA BUNĂ cu Cornel Dărvășan.

Articolul precedent12 FEBRUARIE ÎN ISTORIE
Articolul următor13 FEBRUARIE ÎN ISTORIE

ULTIMELE ARTICOLE

De ce am fost înșelat de partener?

De ce am fost înșelat de partener? De ce apare un astfel de eveniment? Infidelitatea este cel mai  frecvent motiv pentru care oamenii vin...

De ce apare mătreața la bărbați?

De ce apare mătreața la bărbați? Și cum poate fi prevenită aceasta? Mătreața reprezintă o problemă des întâlnită în rândul bărbaților și, cu toate...

Când iubirea nu ține cont de boală

Când iubirea nu ține cont de boală. El este bolnav de hemofilie de când e mic. Situație ce îi afectează viața în multe aspecte....

Bisericile protestante întâmpină noi dificultăți

Bisericile protestante întâmpină noi dificultăți. Din ce în ce mai multe denominațiuni nu pot să mai formeze grupe mici de studiu a Bibliei. Deși...