joi, februarie 22, 2024
Acasă Editoriale Familie Doctorul Vasile Bodnar, despre Regenerol sau cum ne putem regenera organismul

Doctorul Vasile Bodnar, despre Regenerol sau cum ne putem regenera organismul

Procesul de regenerare celulară înseamnă formarea de celule noi în hipoderm, stratul profund al pielii.

Celulele noastre au un ciclu de viață de 28 de zile după care mor și sunt eliminate în timp ce altele prind viață.

Acest proces de regenerare este mult mai intens în cazul tenurilor tinere, dar care, din păcate, încetinește odată cu înaintarea în vârstă.

 

De ce are nevoie pielea de un proces de regenerare care să se desfășoare în condiții optime?

 

Pielea este principala barieră de apărare împotriva deshidratării, infecțiilor sau temperaturilor extreme.

Având în vedere aceste aspecte, toți suntem datori să avem grijă de pielea noastră și să o ajutăm permanent prin intermediul unei alimentații corespunzătoare, odihnă și, bineînțeles, produse adecvate, naturale și certificate.

O astfel de cremă este REGENEROL, care are se găsește în 4 variante: cosmetic, gingival, intim și reumatic

 

Regenerolul este esența pentru creșterea calității vieții. Oamenii din Maramureș sunt puternici și veseli de mii de ani- Domnitorii din neamul Bogdaneștilor, familie din care făcea parte și Ștefan Cel Mare și ceilalți domnitori ai Moldovei, foloseau aceste plante care le ofereau înțelepciune, lumină, forță de decizie și acțiune, iubire față de bine și de neam, erau străluciți în toate”, spunea domnul doctor Vasile Bodnar pe pagina oficială a produsului.

Regenerolul se poate folosi în tratamentul algiilor pelviene de cauză necunoscută, coxartroză, gonartroză, artroză tibio- tarsiană asociată cu neuropatie și insuficiență circulatorie periferică, spondiloze și tratament recuperare postoperator (hernie de disc etc.) zona zoster, regenerare facială, acnee cronică, ligamente, tendoane, articulații”, ne informează același site.

 

Cine este doctorul Vasile Bodnar?

Doctorul Vasile Bodnar este absolvent al Facultății de Medicină Generală, Iaşi.

A urmat 3 ani de stagiatură la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, 1979 – 1983, medicină generală, iar în perioada 1983 – 1986 a fost medic secundar (rezident) obstetrică-ginecologie la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, specialitatea la Clinica I ginecologie Cluj Napoca, Clinica Ginecologie CARITAS, Clinica Oncologică FILANTROPIA.

A avut numeroase participări la congrese mondiale – Euromedicine, Montpellier, Paris, Besançon, Forbach, este membru titular al Societăţii Române de chirurgie hepato-bilo-pancreatică.

Vasile Bodnar a activat ca medic obstetrică-ginecologie în cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.

În anul 2006, datorită activității medicale deosebite și a rezultatelor cercetărilor în Geriatria Pelvina, temă foarte rar abordată în lume, domnul doctor Bodnar a fost numit Dr. Honoris-Causa și membru al Academiei de Studii Înalte din Iasi.

Activitatea sa științifică este cuprinsă, parțial, în articole, publicații, lucrări prezentate la simpozioane medicale și două cărți editate la Editura „Junimea” Iași, Fitoterapia și Implicațiile Stresului Oxidativ în Patologia Umană și Nașterea Fiziologică, celule stem și nașterea subacvatică.

Din 01 iunie 2006, Vasile Bodnar a fost numit Manager General al Spitalului Municipal Sighetu Marmației, iar din toamna anului 2010 a fost numit Director General al DSP Maramureș.

Mai multe despre activitatea domnului doctor Botnar, dar și despre REGENEROL, puteți afla urmărind emisiunea ȘTIREA CEA BUNĂ cu Cornel Dărvășan, joi, de la ora 21.00.

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...