duminică, februarie 25, 2024
Acasă Editoriale Actualitate Directorul Tesla, testat de 4 ori în aceeași zi: ”Două teste au...

Directorul Tesla, testat de 4 ori în aceeași zi: ”Două teste au ieşit negative, două au fost pozitive”

Rezultatele primite de Elon Musk, în urma testării pentru coronavirus, au fost contradictorii. Directorul executiv al Tesla a făcut patru teste Covid în aceeași zi, două dintre ele fiind pozitive, respectiv două negative.

Potrivit Reuters, citată de Agerpres, Elon Musk și-a manifestat nedumerirea cu privire la acest aspect și spune că a avut simptomele „unei răceli obișnuite”.

„Se întâmplă ceva extrem de dubios. Am fost testat pentru COVID de patru ori astăzi. Două teste au ieşit negative, două au fost pozitive. Acelaşi dispozitiv, acelaşi test, aceeaşi asistentă medicală. Teste rapide atigen de la BD”, a scris Musk pe Twitter, posibil cu referire la testele rapide de antigen de la compania Becton, Dickinson and Co.

CEO-ul Tesla a precizat că a făcut de asemenea teste de reacţie de polimerizare în lanţ (PCR) de la laboratoare diferite, iar rezultatele le va primi în aproximativ 24 de ore.

Întrebat de un utilizator Twitter dacă prezintă simptome, Musk a răspuns că a avut simptomele unei „răceli obişnuite”, adăugând că nu a observat „nimic neobişnuit până acum”.

Compania Becton Dickinson a anunţat în septembrie că investighează rapoarte din centre de îngrijire pentru persoane vârstnice din Statele Unite conform cărora echipamentul de testare rapidă pentru coronavirus producea rezultate fals-pozitive.

Până joi seară Becton Dickinson nu a răspuns solicitării Reuters de a comenta subiectul.

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ. Pentru mulți creștini, atitudinea pozitivă față de viața pe pământ este o parte integrantă a credinței...

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin?

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin? Calitățile unui partener creștin pot contribui la o relație sănătoasă și profundă, bazată pe...