miercuri, februarie 28, 2024
Acasă Emisiuni Fresh Acces Dinu Maxer la 50 de ani

Dinu Maxer la 50 de ani

Dinu Maxer la 50 de ani. Dinu Maxer, a împărtășit cu publicul și cu gazda Anisa Săndulache, secretele sale despre cum să avansezi în viață păstrându-ți vitalitatea. Maxer și astăzi emană aceeași energie și pasiune pe care le-a avut la 30 de ani. Un adevărat exemplu de tinerețe perpetuă.

„Secretul meu? Este simplu: o atitudine pozitivă, grijă pentru corp și minte, mănânc orice, puțin și des. Îmi cunosc corpul”, a declarat Maxer. El a subliniat importanța unei vieți echilibrate și a menținerii unui spirit tânăr.

Într-un moment de sinceritate rară, Maxer a reflectat asupra modului în care viziunea sa asupra relațiilor s-a schimbat odată cu trecerea timpului. „La 30 de ani, căutam puritatea fizică la o femeie. Dar acum, la 50, caut puritatea sufletului”, a mărturisit el, evidențiind o maturitate emoțională profundă.

Când gazda emisiunii, Anisa Săndulache, l-a întrebat despre relația sa cu fosta soție, Deea Maxer, răspunsul lui a fost direct și sincer: „Nu, nu o mai iubesc. Am simțit că vorbesc cu oricine altcineva. Dar mai putin cu fosta soție. Însă au fost luni în care a trebuit sa lupt cu mine. Nu a fost o treabă așa simplă”. Această declarație a venit ca o surpriză pentru mulți, dar a evidențiat maturizarea și evoluția lui personală.

Emisiunea a fost un exemplu strălucit de sinceritate și introspecție. Demonstrând că Dinu Maxer nu numai că a reușit să păstreze o tinerețe fizică, dar și o înțelepciune care vine doar cu experiența și anii de viață.

Pentru mai multe momente captivante și sfaturi de viață de la invitații noștri, nu ratați următoarele ediții ale „Fresh Acces”, de luni până joi, de la ora 17, doar la A7TV.

Poți urmări întregul înterviu în link-ul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=xpU_g8ycd3k

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...