8.5 C
București
miercuri, 27 ianuarie 2021
Acasă Emisiuni Achiziții externe Din 4 octombrie - o nouă producție A7TV - ”BookMedia” - emisiunea...

Din 4 octombrie – o nouă producție A7TV – ”BookMedia” – emisiunea ce aduce cărțile la tine acasă!

Televiziunea ta, A7TV continuă seria surprizelor plăcute și își îmbogățește grila de programe cu emisiuni noi, efervescente și educative!

Începând din 4 octombrie, în fiecare duminică, de la ora 17:00, veți putea urmări, timp de o oră, o nouă producție marca A7TV – „BookMedia”.

 

Scriitoarea Natașa Alina Culea se alătură echipei A7TV și va fi, începând de duminică, 4 octombrie, realizatorul și prezentatorul emisiunii BookMedia.

„BookMedia” este o emisiune educativă, nu în sensul dogmatic, ci cultural accesibil și agreabil prezentată.

Prin intermediul emisiunii se încurajează cititul, se recomandă cele mai bune titluri, se susține piața de carte românească și se recompensează telespectatorii cu concursuri periodice, cu premii în pachete de cărți – oferite de partenerii noștri din piața editorială românească.

De ce BookMedia?

„Am creat această emisiune din dragoste pentru carte. Ideea acestei emisiuni a venit din partea Monicăi (n.r director programe a7tv), iar eu am îmbrățișat-o cu mult entuziasm.

Cred în potențialul publicului dornic de educare și autoeducare. Valoarea unei națiuni stă în idealurile sale, în credințele și în puterea culturală, în ceea ce are de oferit lumii.

Această emisiune vine să suplinească nevoia oamenilor de divertisment calitativ cu noutăți editoriale, cu discuții interesante cu scriitori, sau profesioniști din domeniul editorial.

Telespectatorii fideli vor fi premiați săptămânal cu cărți prin intermediul BookMedia Giveaway – concurs desfășurat pe rețelele de socializare.

BookMedia este menită să aducă în atenția presei cartea, prietena noastră erudită”.

Cine este Natașa Alina Culea?

Autoarea a șase romane de ficțiune, Natașa s-a născut în 1980, la Tulcea, cosmopolitul oraș de pe malul Dunării, într-o familie de etnie mixtă, predominând ucrainenii din Delta Dunării.

A plecat de acasă la 14 ani, dornică să învețe și să cunoască lumea, să vadă oameni și locuri despre care citise doar în cărțile marcante ale copilăriei sale.

A locuit o vreme în București, apoi în capitala Bulgariei, în Sofia, revenind în țară din 2019.

A început să scrie din 2013, publicând în România, în Moldova și în străinătate cărți în limba română, ulterior traduse în engleză, franceză și spaniolă.

În prezent lucrează la romanul realist-magic „Rusalka”, predă un curs de scriere creativă la Centrul Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles” și lucrează în domeniul cultural.

Natașa Alina Culea crede cu tărie în puterea transformatoare a cuvintelor. Pentru ea cărțile sunt vii și sunt prietenii noștri erudiți.

„M-am alăturat echipei A7TV după ce am cunoscut-o pe Monica (n.r director programe a7tv), pe care am plăcut-o imediat, ceea ce este foarte important pentru mine.

Nu văd născându-se idei frumoase altfel decât în prezența unor oameni care transformă munca în pasiune.

Aici mi-am găsit cadrul ideal pentru o astfel de emisiune educativă și deopotrivă atrăgătoare pentru publicul larg.

Cred că avem cu toții responsabilitatea educației generației viitoare, iar A7TV este o televiziune care promovează valorile etice, cultura și divertismentul bun.

Îl cunoșteam deja pe domnul Cornel Pavel Dărvășan, deoarece am fost invitată de două ori la emisiunea «Știrea cea bună», primele impresii despre această televiziune și echipa profesioniștilor A7TV fiind grozave.

Acum lucrez direct cu Adrian (n.r producător a7tv) care mă ajută și-mi dă impulsul necesar pentru a evolua continuu, el având în spate experiența provocatoare a televiziunii.

Mass-media trebuie să dea un exemplu pozitiv oamenilor și Bookmedia este un astfel de exemplu.

Cititul dezvoltă imaginația și vocabularul, contribuind la o cultură generală solidă. Tocmai de aceea alegem foarte atent cărțile pe care le prezentăm publicului dornic să se îmbogățească spiritual și cultural.”, ne-a mărturisit Natașa în pauza de filmare.

 

Îi urăm bun venit și mult succes Natașei, iar pe voi vă așteptăm în fiecare duminică, începând cu 4 octombrie, de la ora 17:00!

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

38 de migranţi, descoperiţi de Poliția de Frontieră. Unde se ascundeau?

Polițiștii de frontieră arădeni au descoperit, în ultimele 24 de ore, 38 de migranţi din Afganistan şi Pakistan ascunşi în şase camioane, străinii încercând...

CRISTIAN DAVID: Achitarea nu e un buton al redobândirii încrederii

Domnul Cristian David, ministru delegat pentru controlul implementării programelor cu finanțare internațională și urmărirea aplicării aquis-ului comunitar în perioada 2004-2007, ministru al Internelor și...

27 IANUARIE ÎN ISTORIE

La 27 ianuarie 1945, trupele sovietice eliberau supravieţuitorii lagărului nazist de la Auschwitz-Birkenau, de pe actualul teritoriu al Poloniei.   Regimul lui Adolf Hitler a exterminat...

Iosif Ciunterei: ”Pentru mine țăranul este o ICOANĂ”

Iosif Ciunterei sau ”Iosif pe coclauri”, așa cum îl știu cunoscuții, tânărul care umblă prin satele României vorbind cu bătrânii pe care lumea i-a...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?