8.5 C
București
marți, 1 decembrie 2020
Acasă Emisiuni DIANA DUMITRESCU: ”Suntem suma consecințelor alegerilor noastre”

DIANA DUMITRESCU: ”Suntem suma consecințelor alegerilor noastre”

Tatăl ei o alinta ,,mieluțu”’, iar planul era să fie o bună profesoară de engleză, având o mare pasiune pentru limbile străine.

Dintr-un impuls a dat și la actorie, pe care nu a înțeles-o în primul an, dar apoi, în anul II de facultate, totul a început să se limpezească. A trebuit să joace atât roluri pozitive cât și negative, toate ieșindu-i perfect, dat fiind faptul că este foarte pricepută în tot ceea ce înseamnă această artă.

Diana Dumitrescu

”Constănțeancă, blondă, înaltă, la 30+ acum, actriță, am venit în București în urmă cu ceva ani cu visuri mărețe.

Îmi doream multe lucruri pe atunci, dar fără să îmi propun ceva sau să am un plan. Dar, cum, necum, am realizat cam tot ce voiam.

Lucrurile s-au legat lanț și mi-am construit o frumoasă carieră, de care sunt foarte mândră.

Am fost o ProTv-ista convinsă, până când nu am mai fost :), dar acolo am cunoscut o mulțime de oameni frumoși, profesioniști, adevărați monștrii sacrii ai actoriei, de la care am învățat, de la care am furat meserie și alături de care m-am format ca om”, așa își începea Diana Dumitrescu propriu blog în urmă cu aproape 10 ani.

”Nu cred că există un sentiment mai puternic decât iubirea de mama”

Anii au trecut cu bune și rele, iar, de un an, Diana este mama lui Carol Anton, un băiețel minunat care reprezintă universul artistei.

Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu a fost invitata colegului nostru Cornel Dărvășan în platoul emisiunii ȘTIREA CEA BUNĂ.

Cât de mult se confundă personajul unui serial cu cel care joacă? Cât de important este ca în cariera ta să joci și roluri negative? Cât de important este rolul de mamă în viață? Au fost doar câteva din întrebările la care Diana Dumitrescu ne-a răspuns cu sinceritate.

Pe lângă frumusețea fizică, care este evidentă, Diana ne-a impresionat cu naturalețea, sinceritatea și disponibilitatea de a-și deschide sufletul în fața noastră.

Diana Dumitrescu

”Plăcerea noastră cea mai mare era să ne pregătească tata micul dejun”

Am povestit despre copilăria ei la Constanța, despre familia numeroasă din care provine, despre micile tabieturi pe care le avea împreuna cu tatăl și frații ei.

I se spunea ”mieluțul”. Era blândă și cuminte.

După terminarea liceului, Diana a dat examen la facultatea de limbi străine, dar a picat la limba engleză, limbă pe care o stăpânea foarte bine (credea artista).

Mama ei a fost cea care a îndemnat-o să dea la teatru. A intrat din prima încercare.

”Primul an de facultate a fost un chin”

Ne mărturisește zâmbind ca primul an de facultate a fost un chin. Mințea că este ocupată cu job-ul în televiziune pentru a nu merge la ore.

”Am descoperit o lume nouă, o lume pe care mi-o refuzasem”

I se părea că a intrat într-o facultate unde este luată peste picior. Încet, încet, Diana a început să învețe, să se concentreze asupra muncii ei și, în scurt timp, a devenit una dintre cele mai bune studente.

Ne mărturisește că actoria a învățat-o mergând la Studiourile de la Buftea, iar primul casting l-a dat cu Alexandru Papadopol.

A luat castingul și așa a început cariera ei de actriță de telenovele. A avut rolul unei ”modeline” ce s-a dovedit, spre final, a fi un detectiv particular.

Mai multe despre viața și parcursul actoricesc al Dianei Dumitrescu, aflați urmărind emisiunea ȘTIREA CEA BUNĂ cu Cornel Dărvășan.

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Cum setezi obiective SMART in marketingul online?

Obiective SMART - cu siguranta ai auzit deja de asta, poate ca folosesti deja aceasta idee in business. Cu toate acestea, trebuie sa stii...

DSP Ilfov a greșit calcularea ratei de infectări cu COVID-19: „eroare în programul informatic”

Direcția de Sănătate Publică Ilfov a recunoscut că a greșit calcularea incidenței cazurilor de infectare cu COVID-19 în acest județ, din cauza existenței „unei...

Leopoldo Luque, medicul lui Diego Maradona, anchetat sub suspiciunea de omor involuntar

Leopoldo Luque, medicul personal al fostei legende a fotbalului mondial Diego Maradona, face obiectul unei anchete sub suspiciunea de omor involuntar.   Poliţia a percheziţionat duminică...

30 NOIEMBRIE ÎN ISTORIE

Pe 30 noiembrie 1835 se năștea Mark Twain, scriitor, publicist, antreprenor, satirist și umorist american, autorul popularelor romane Aventurile lui Tom Sawyer, Prinț și...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?