vineri, decembrie 8, 2023
Acasă Articole Noutăți Destinații de vis din Europa pe care trebuie să le vizitezi!

Destinații de vis din Europa pe care trebuie să le vizitezi!

Destinații de vis din Europa pe care trebuie să le vizitezi! Atunci când alegem o destinație pentru un city-break, optăm pentru locuri populare. Însă, din cauza aglomerației, pot să să își piardă din farmec. Cu toate acestea, există și destinații din Europa care nu sunt încă pe radarul turismului de masă, informează wall-street.ro.

Lacul Koman – Albania

Dacă încă tânjești după plajele pudrate ale Thailandei, o excursie pe Riviera albaneză este o alegere mai prietenoasă cu bugetul tău. Carsturile calcaroase din Golful Phang Nga din Thailanda au fost premiate pentru frumusețea lor. Dar regiunea nordică a Albaniei are o mulțime de peisaje care concurează cu frumusețea exotică.

Valea Haukadalur – Islanda

Gheizere și izvoare fierbinți aburinde domină această regiune din sudul Islandei. Ele sunt generate de activitatea vulcanică pentru care țara și-a câștigat renumele. Făcând parte din Cercul de Aur al insulei, veți avea parte de toate cascadele, ghețarii și lagunele pe care vi le-ați putea dori.

Insulele Azore – Portugalia

În ciuda faptului că se află la jumătatea distanței dintre cele două maluri ale Atlanticului, cele nouă insule din arhipelagul Azore aparțin Portugaliei. Cu cratere străvechi, vulcani stinși și lacuri albastre strălucitoare, peisajul amintește de coasta Na Pali din Hawaii, unde a fost filmat Jurassic Park.

Parcul Național Krka – Croația

Verile lungi și călduroase din Europa necesită un singur lucru. Să te răcorești sub o cascadă, cum ar fi cascadele din Parcul Național Krka din Croația. Cele mai faimoase piscine turcoaz din parc sunt locul perfect pentru a vă bucura de soare sau pentru a face o drumeție până la punctele de belvedere din pădurea înconjurătoare.

Matterhorn – Elveția

Deși Matterhorn ne face să ne dorim un Toblerone, Alpii elvețieni rivalizează cu oricare dintre cele mai bune lanțuri muntoase din lume, de la Himalaya la Anzi. Pe lângă ciocolata și brânză, în regiunea din jurul Matterhorn veți găsi lacuri cristaline și trasee. În plus, pârtii de schi de clasă mondială.

ULTIMELE ARTICOLE

Evitarea conflictelor între părinți și copii

Evitarea conflictelor între părinți și copii. Relația de comunicare între părinte și copil nu este ferită de apariția și escadarea conflictelor. Poate părea exagerat,...

Ce spune Nicolae Ciucă despre relația cu președintele Klaus Iohannis?

Președintele Senatului, Nicoale Ciucă, a făcut declarații de zile mari, în exclusivitate, la A7TV. Liderul Partidului Național Liberal este convins că formațiunea pe care...

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge!

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge! Deși în România a apărut deja zăpada, unii se gândesc la iernile trecute, când...

Cât de greu este să crezi?

O Explorare a Credinței în Era Modernă Umanitatea în continuă evoluție, în care tehnologia avansată și progresele științifice deschid noi orizonturi, caută totuși răspuns la...