8.5 C
București
miercuri, 28 iulie 2021
Acasă Editoriale Actualitate Deputatul Corneliu Buicu acuză Guvernul că alocă banii unor firme private în...

Deputatul Corneliu Buicu acuză Guvernul că alocă banii unor firme private în detrimentul copiilor

Deputatul Corneliu Florin Buicu și Florin Lixandru, consilier general la Primăria Capitalei, au criticat aspru guvernarea PNL și au dezvăluit, la A7TV, nereguli în ceea ce privește administrarea banilor de la PNRR și direcționarea acestora către o firmă privată.

 

”Acest Guvern nu face decât să mintă! Nimeni nu mai poate avea încredere în acest Guvern. Invocă argumentul că nu sunt bani, nu e adevărat! Dacă stăm și analizăm PNRR, o să vedem că în PNRR o sumă de 2 900 000 lei a fost alocată pentru plata unei firme private. O firmă de casă a PNL, a cărui administrator este unul dintre sponsorii principali ai PNL”, a spus fostul secretar de stat.

Sursa Google – Florin Lixandru

 

”Guvernarea mincinoasă spune că nu sunt bani pentru copii, dar sunt bani să dea la o firmă privată. Există o companie privată care figurează într-una din anexele de la PNRR și care, în asociere cu Romgaz, care să zicem că este o firmă a statului, primește 600 000 000 de Euro, așa, fără achiziții publice”, a completat Florin Buicu.

Deputatul a afirmat, cu convingere, că au mai existat și alte situații în care firme private au primit bani de la stat, în timp ce Guvernul a luat măsuri de întârziere a măririi alocațiilor.

”În momentul în care existau acele manifestări cu #rezist, în Piața Victoriei, iar un cunoscut director de bancă privată alerga și îl împiedica, inclusiv pe Primarul Capitalei, de a picat cu bicicleta și ieșea în Piața Victoriei să strige ”ciuma roșie”, acea bancă, de exemplu, și nu numai aceea, a primit de la actuala guvernare care ”nu are bani pentru copii”, câteva milioane de euro pe programul prima casă, bani pe care nu trebuia să îi dea.

Doi frați cunoscuți în mediul de afaceri, din zona de N-V a țării, au primit 300 de milioane de Euro de la guvernarea domnului președinte ”Pinocchio” Orban care ”nu are bani pentru copii”, dar care dă bani la firmele de casă, care le sponsorizează activitatea.
Practic, copilul nu are drept de vot încă. Din păcate nu se pot apăra și vor suferii copiii și aceste familii.”

Deputatul atacă și mai dur, susținând că, în trecut, au fost mai multe decese de Covid decât s-au raportat, iar acele decese sunt raportate abia acum, când atenția publică este orientată spre alte conflicte politice.

”În data de 6 iunie, adică acum 2 zile, Grupul de comunicare strategică a raportat 90 de decese. Problema este că în ultimele 24 de ore, adică din 5 până în 6, doar 8 au fost decedați de Covid. Diferența este din trecut. Până în data de 8 iunie am identificat 600 de decese omise din raportările de până acum.”

Pentru declarația completă a deputatului, click pe link-ul de mai jos.

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Adrian Secu, studentul care a ținut piept autorităților din România, învingător în instanță!

Adrian Secu, un tânăr în vârstă de 26 de ani, licențiat în inginerie electrică și știința calculatoarelor, student în anul II la Drept, a...

Au nevoie antreprenorii de coaching?

Începutul unui business este un pas important pentru orice antreprenor și o provocare continuă pe parcursul dezvoltării lui și a afacerii lui. Există, însă,...

28 IULIE ÎN ISTORIE

Ziua mondială de luptă împotriva hepatitei, inițiată de Alianța Mondială pentru Hepatită, în 2008, este marcată, în fiecare an, la 28 iulie.   Scopul acestei zile...

Bomba care aruncă în aer pandemia!

Începând cu anul viitor, CDC renunță la metoda de diagnosticare RT-PCR a noului coronavirus și recomandă laboratoarelor și centrelor de testare să se utilizeze...

COMENTARII RECENTE

Daniel Pop on 1 IULIE ÎN ISTORIE
Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?