duminică, februarie 25, 2024
Acasă Emisiuni Alături de tine Denis Hanganu: "Marele avantaj al celebrității este faptul că devii foarte vizibil...

Denis Hanganu: „Marele avantaj al celebrității este faptul că devii foarte vizibil și acest lucru schimbă opiniile celor din jur”

Invitat în platoul A7TV, actorul Denis Hanganu ne-a dezvăluit câteva aspecte importante legate de celebritate și despre modul cum aceasta poate schimba oamenii.

Denis a crescut într-un mediu rural, alături de familia sa cu care petrecea majoritatea timpului. Nu a regretat niciodată drumul pe care a mers în viață și apreciază oamenii indiferent de situație.

Chiar dacă celebritatea i-a adus mai multă vizibilitate, nu s-a crezut niciodată cu nasul pe sus și a rămas aceeași persoană prietenoasă și comunicativă.

Un actor destul de cunoscut, cu mulți prieteni în domeniu artistic, Denis consideră că celebritatea nu l-a schimbat. Însă, pe de altă parte, răspunsul lui la întrebarea ‘Celebritatea schimbă oamenii?’, a fost următorul:

„Da, absolut. Îi schimbă pe mulți, însă, din fericire, există numeroase cazuri în care nu întâlnim acest stereotip.

Dar, din nefericire există și multe ipostaze în care dai piept cu astfel de situații și te gândești de ce comportamentul unui om s-a schimbat într-o oarecare măsură.

Cred că este mai puternic și te schimbă și mai tare atunci când nu dai piept cu un cumul de atenție atât de mare.

E o capcană în care cad mulți, considerând că oamenii îi plac foarte mult, însă aceste lucruri trec și trebuie să conștientizăm acest lucru”

Celebritatea devine o problemă atunci când o persoană nu a mai experimentat-o niciodată.

„Dacă celebritatea vine într-o proporție covârșitoare și nu știi cum să manageriezi situația, este foarte periculos, dar și atunci când nu mai ai gândirea critică la purtător”, a mai spus actorul.

Care este avantajul celebrității?

„Marele avantaj al celebrității este faptul că devii foarte vizibil și acest lucru schimbă opiniile celor din jur.

În schimb, dacă nu ai același statut de televiziune și nu ești la fel de cunoscut, oamenii te tratează într-un mod diferit. O dată ce apari la televizor, se schimbă impresiile”, a mărturisit actorul.

Dar dezavantajul?

„Oamenii caută senzaționalul, vor lucruri la superlativ și asta e în detrimentul celor care au un stil de viață sănătos, în armonie și într-un echilibru”, a precizat invitatul.

Puteți urmări emisiunea integral pe canalul nostru de YouTube:

Sourcea7tv

1 COMENTARIU

Comments are closed.

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ. Pentru mulți creștini, atitudinea pozitivă față de viața pe pământ este o parte integrantă a credinței...

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin?

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin? Calitățile unui partener creștin pot contribui la o relație sănătoasă și profundă, bazată pe...