joi, februarie 22, 2024
Acasă Emisiuni Fresh Acces De la umbrele dezamăgirii la lumina reflectoarelor

De la umbrele dezamăgirii la lumina reflectoarelor

De la umbrele dezamăgirii la lumina reflectoarelor. Ciprian Rizea, cunoscut ca „Elvis de România”, este un talent remarcabil care a studiat și a imitat stilul legendarului Elvis Presley încă de la vârsta de 10 ani. El s-a născut într-un moment semnificativ, coincidând cu pierderea regelui rock’n’roll-ului, fapt ce pare să fi influențat parcursul său artistic.

De-a lungul carierei sale, Rizea a experimentat numeroase dezamăgiri în industria muzicală. Ceea ce l-a determinat să renunțe temporar la muzică. Totuși, pasiunea sa profundă pentru muzica lui Elvis l-a readus în lumina reflectoarelor.

O astfel de ocazie a fost participarea sa la emisiunea Fresh Acces, alături de realizatoarea Anisa Săndulache. Aici a avut ocazia să-și prezinte talentul și să aducă un omagiu marelui Elvis Presley.

Rizea a captivat publicul și juriul în diverse show-uri de talente. Inclusiv la „Românii au talent” în 2018 și la „X Factor”, unde performanțele sale au fost bine primite​​​​​​. Prezențele sale pe scenă nu sunt doar simple interpretări. Ci reprezintă un tribut autentic și emoționant adus lui Elvis Presley, atingând inimile multor ascultători.
Pentru cei care doresc să-l urmărească, înregistrările performanțelor lui Rizea sunt accesibile pe internet, inclusiv pe YouTube, unde poate fi apreciată dedicarea și talentul său în imitarea legendarului cântăreț​​​​.

Povestea lui Ciprian Rizea este una de pasiune, reziliență și dedicare față de arta muzicală, reflectându-se în fiecare dintre interpretările sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...