8.5 C
București
duminică, 14 august 2022
Acasă Editoriale Familie De ce să alegi un laptop sh și care sunt cele mai...

De ce să alegi un laptop sh și care sunt cele mai întâlnite mituri despre acest produs

Există persoane care ezită sa facă o achizitie atunci când văd o ofertă la un laptop second hand, chiar dacă este vorba de un raport bun calitate-preț. Motivul pentru care acest lucru se întâmplă este fiindcă s-a creat o concepție greșită în jurul produselor la mâna a doua. Oamenii pleacă de la premisa că, dacă laptopul sau calculatorul în cauză a mai fost utilizat, atunci din start nu mai are o performanță satisfăcătoare și în acest caz, nici ei nu au ce face cu el.

 

Cei care aleg să apeleze la IT-SH.ro în vederea achiziționării unui laptop sh nu vor trebui să-și facă griji cu privire la acest aspect. În gama de laptopuri second hand există o categorie specială, dedicată produselor refurbished, adică recondiționate, ceea ce înseamnă că produsele au trecut printr-un amplu proces de verificare, curățare, testare și care include inclusiv instalarea sistemului de operare Windows Refurbished. Rezultatul final este un laptop care funcționează perfect.

Produsele comercializate pe site-ul IT-SH.ro provin din țari precum Olanda, Franța, Anglia, Germania și reprezintă stocuri nevandute sau refurbished de la companii mari din aceste țări.

De asemenea, tot de la IT SH se pot achiziționa si imprimante, copiatoare, monitoare, servere, workstation-uri și diferite componente sh pentru laptopuri si calculatoare la prețuri competitive.

Beneficiile concrete ale achiziționării de laptopuri second hand

Primul aspect pozitiv care apare în toate discuțiile legate de produsele SH este prețul mult mai accesibil, față de cel al unor dispozitive noi. Clienții pot achizitiona un laptop performant care sa aibă toate specificațiile care îi interesează la un preț avantajos, atunci când cumpără la mâna a doua. În mod normal, prețul unui dispozitiv nou cu caracteristicile respective ar fi fost mult mai mare.

În plus, doar pentru că un laptop este vândut de un magazin de produse second-hand, nu înseamnă că produsul respectiv a fost defect.

Garanția – este sau nu un motiv de îngrijorare pentru cei ce cumpără la mâna a doua?

Un alt mit care este adesea adus ca argument negativ în privința produselor second-hand este lipsa garanției. La magazinul online IT-SH.ro laptopurile si calculatoarele au o garanție comercială de 24 de luni, iar bateriile au o garanție de 3 luni.

În cele din urmă, oamenii nu trebuie să se lase păcăliți de miturile despre dispozitivele second-hand, deoarece vor rata niște oferte avantajoase. Tot ce trebuie să facă este să se asigure că laptopurile de care sunt interesați se ridică la standardele lor.

IT SH îndeplinește cerințele unui potențial client interesat de produse SH sau refurbished, mizând pe calitate și siguranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMELE ARTICOLE

ANM a emis Cod galben de ploi puternice pentru aproape toată țara!

Codul galben intră în vigoare azi la ora 12:00 și este valabil până luni la ora 22:00. La munte, în Oltenia, Muntenia, Moldova, zona...

Reacțiile demnitarilor români cu privire la victoriile lui David Popovici

David Popovici, copilul de aur al natației Române, a cucerit, la doar 17 ani, sâmbătă aceasta, medalia de aur în proba de 100 m...

Ministrul Digitalizări simte că România apreciază educația sa la fel de mult ca America

Studiile la universități din SUA, precum Stanford și Harvard, sunt un impediment în politica românească, a declarat ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja.   Sebastian Burduja a devenit...

Echipă de baschet botezată în râul Iordan

„Am deschis un drum acum. Cred că vor fi și alte echipe universitare care vor dori să vină și să susțină această competiție și...