duminică, decembrie 3, 2023
Acasă Emisiuni Alături de tine De ce sa alegem produsele organice certificate?

De ce sa alegem produsele organice certificate?

De cativa ani a aparut un trend al produselor organice, bio, naturale sau nontoxice. Cu totii am inceput sa ne uitam pe eticheta produselor si sa optam pentru cele „fara conservanti”, „fara parabeni” , produse cat mai naturale. Oare cati dintre noi stim care sunt ingredientele pe care ar trebui sa le contina aceste produse, care este procentul de ingredient organic ce trebuie sa existe, obligatoriu, intr-un astfel de produs si, mai ales, care sunt conservantii chimici?

Cum putem dovedi ca produsele organice sunt sigure?

Invitata noatra, Aurelia Dumitru, inginer chimist, managerul si fondatorul Global Wellness System, ne explica cum un produs este organic doar daca detine o certificare. Un produs organic certificat presupune un organism de control care controleaza toate ingredientele si impune sa fie mentionat, pe produs, procentul de ingredient organic.

„Un produs organic certificat presupune un organism de control care selecteaza si controleaza absolut toate ingredientele”

Conceptul creat de domnia sa, Global Wellness System, ofera o alternativa de ingrijire sanatoasa, o abordare holistică , un stil de viață sănătos , educație valoroasă și bunăstare pe toate planurile , prevenția și menținerea sănătății cu soluții de medicină integrativă dincolo de limitele corpului fizic , frumusețe și sănătate deopotrivă cu produse organice profesionale certificate.
Si daca am adus vorba despre produsele organice certificate, putem vorbi despre gama PHYT`S. Toate produsele cosmetice PHYT`S sunt produse organice, certificate, bazate pe ingrediente de origine 100% naturala, deci 0 conservanti chimici!

Toate produsele cosmetice PHYT`S au fost dezvoltate pentru a asigura clientilor cea mai inalta calitate si cel mai inalt nivel de siguranta.
Gamele PHYT`S sunt certificate organic de catre Qualite France, organismul certificator si de catre Cosmebio.
Jerome Logre, CEO PHYT`S FRANCE, fiul celui ce a avut ideea conceptului de produse organice profesionale, 100% naturale, exporta produsele sale in peste 50 de tari, iar din 24 septembrie acestea se gasesc si in Romania.
Povestea brandului PHYT`S a inceput in 1972 cand biologul si naturopatul Jean Paul Llopart si-a unit fortele cu cosmeticianul Rosanne Verle pentru a crea Phytal, o marca de frumusete organica destinata cosmeticii. De atunci, lucrurile au evolat, iar in urma cu numai doua saptamani, PHYT`S a lansat, in Franta, o gama de protectie impotriva poluarii.
PHYT’S FRANTA & GWS Concept ofera o Fitocosmetica Bioactiva 100% Naturala , certificata organic cu Cosmebio si Qualite France pentru abordarea profesionala holistica a ingrijirii fetei si corpului.
Ionela Neacsu, naturo estetician, foloseste aceasta gama, intr-o demonstratie live, in emisiunea Alinei Ilioi Muresan.
Ritualul PHYT`S functioneaza ca un scut impotriva poluarii, asigura oxigenarea, revitalizare si hidratarea tenului.
Tratamentul facial este recomandat pentru piele terna, devitalizata, stresata sau supusa poluarii. El reuseste sa revitalizeze, sa ofere luminozitate tenului, prevenind semnele de imbatranire.

„Acest tratament se realizeaza doar in cabinete specializate. Pentru acasa exista o intreaga gama pe care o putem recomanda.”

Acest articol este sponsorizat de catre PHIT`S si contine plasare de produse.

ULTIMELE ARTICOLE

Cum ne protejăm datele pe internet?

Cum ne protejăm datele pe internet? Mai mulți băieți adolescenți din SUA au început să folosească inteligența artificială pentru a crea fotografii deepfake nud...

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare. Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, Barcelona, se confruntă cu probleme mari din cauza infracționalității care...

Cum să citești oamenii ca pe o carte?

Suntem cu toții fascinați de acele persoane care par să aibă o conexiune instantanee cu alții, reușind să înțeleagă și să sesizeze ceea ce...

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă?

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă? Ceea ce avem toți în comun sunt nevoia de a fi iubiți și suferința pe care...