joi, februarie 22, 2024
Acasă Editoriale Familie De ce nu l-au plăcut părinții Dianei Matei pe Marian Cleante?

De ce nu l-au plăcut părinții Dianei Matei pe Marian Cleante?

Diana Matei și Marian Cleante formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi cuceresc publicul atât prin muzica pe care o cântă împreună, dar mai ales prin relația extrem de solidă care îi leagă și prin sprijinul reciproc pe care și-l acordă în orice situație. În emisiunea Fresh Acces aceștia au dezvăluit povești și planuri de familie.

Deși cei doi soți sunt atât de îndrăgostiți unul de celălalt și formează o familie frumoasă, părinții Dianei nu au susținut căsătoria lor, mai ales pentru că Marian mai avea doi copii dintr-o altă căsnicie. Atât Marian cât și Diana se arată extrem de înțelegători față de împotrivirea părinților:

”Eu, de la bun început, i-am înțeles pe socrii mei pentru că și eu aveam o fată și mă gândeam că dacă ia un bărbat însurat, cu doi copii, nu mi-ar fi convenit nici mie și le-am dat dreptate și am spus: Lasă să treacă timpul și vor înțelege că stau lucrurile altfel”, ne-a mărturisit Marian.

”A fost o teamă a lor că, la un moment dat, voi avea eu de suferit, pentru că fiecare părinte se gândește că, dacă un copil face o alegere proastă, e bine să intervină.

În cazul nostru nu au intervenit pentru că noi chiar am avut o relație extrem de asumată.

Lucrurile pentru noi au fost puse pe tapet. De la început am știut, foarte clar, că vrem o viață împreună.

Doi oameni care pornesc la drum împreună nu renunță la prima pală de vânt”, a adăugat Diana Matei.

Pentru Ianis, cei doi au planuri mari: își doresc să se țină și de școală, dar și să iubească muzica, pasiunea familiei.

”Poate să facă orice, dar să cânte cu vioara!” – a glumit Marian.

În completare, Diana a declarat:

”Orice am spune noi sunt convinsă că el o să facă planul. Încercăm să facem în așa fel încât să iubească instrumentul și să facă lucrul acesta cu plăcere pentru că, crescând într-un mediu muzical, el își dorește să fie alături de noi pe scenă.

Îmi doresc să facă școală, să învețe. Săracul, ce presiune o să fie asupra lui. Când tu vrei ceva și îți proiectezi ceva și, nu știu, nu se întâmplă, ești dezamăgit, da cred că dezamăgirea este de trei ori mai mare în momentul în care are un eșec copilul tău. Adică mi se pare groaznic.

Eu vreau să fie un echilibru în viața mea. Îmi doresc să am succes, îmi doresc să am o viață de familie frumoasă și extrem de echilibrată și reușite pe toate planurile.”

 

 

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...