8.5 C
București
marți, 18 ianuarie 2022
Acasă Editoriale Familie De ce nu l-au plăcut părinții Dianei Matei pe Marian Cleante?

De ce nu l-au plăcut părinții Dianei Matei pe Marian Cleante?

Diana Matei și Marian Cleante formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi cuceresc publicul atât prin muzica pe care o cântă împreună, dar mai ales prin relația extrem de solidă care îi leagă și prin sprijinul reciproc pe care și-l acordă în orice situație. În emisiunea Fresh Acces aceștia au dezvăluit povești și planuri de familie.

Deși cei doi soți sunt atât de îndrăgostiți unul de celălalt și formează o familie frumoasă, părinții Dianei nu au susținut căsătoria lor, mai ales pentru că Marian mai avea doi copii dintr-o altă căsnicie. Atât Marian cât și Diana se arată extrem de înțelegători față de împotrivirea părinților:

”Eu, de la bun început, i-am înțeles pe socrii mei pentru că și eu aveam o fată și mă gândeam că dacă ia un bărbat însurat, cu doi copii, nu mi-ar fi convenit nici mie și le-am dat dreptate și am spus: Lasă să treacă timpul și vor înțelege că stau lucrurile altfel”, ne-a mărturisit Marian.

”A fost o teamă a lor că, la un moment dat, voi avea eu de suferit, pentru că fiecare părinte se gândește că, dacă un copil face o alegere proastă, e bine să intervină.

În cazul nostru nu au intervenit pentru că noi chiar am avut o relație extrem de asumată.

Lucrurile pentru noi au fost puse pe tapet. De la început am știut, foarte clar, că vrem o viață împreună.

Doi oameni care pornesc la drum împreună nu renunță la prima pală de vânt”, a adăugat Diana Matei.

Pentru Ianis, cei doi au planuri mari: își doresc să se țină și de școală, dar și să iubească muzica, pasiunea familiei.

”Poate să facă orice, dar să cânte cu vioara!” – a glumit Marian.

În completare, Diana a declarat:

”Orice am spune noi sunt convinsă că el o să facă planul. Încercăm să facem în așa fel încât să iubească instrumentul și să facă lucrul acesta cu plăcere pentru că, crescând într-un mediu muzical, el își dorește să fie alături de noi pe scenă.

Îmi doresc să facă școală, să învețe. Săracul, ce presiune o să fie asupra lui. Când tu vrei ceva și îți proiectezi ceva și, nu știu, nu se întâmplă, ești dezamăgit, da cred că dezamăgirea este de trei ori mai mare în momentul în care are un eșec copilul tău. Adică mi se pare groaznic.

Eu vreau să fie un echilibru în viața mea. Îmi doresc să am succes, îmi doresc să am o viață de familie frumoasă și extrem de echilibrată și reușite pe toate planurile.”

 

 

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

PNL: Din aprilie 2022 se va reduce TVA la energie și se vor compensa certificatele verzi

Românii care primesc facturi prea mari la energie și la gaze trebuie să facă imediat plângere la Protecția Consumatorului, a spus ministrul Economiei. Ministrul...

Meteorologii anunță ninsori viscolite, vânt cu rafale de până la 120 km/oră și polei

Episod de iarnă autentică, la munte și în nord-vestul țării. Va ninge din nou, iar temperaturile scad. Meteorologii spun că vremea va fi schimbătoare,...

Ce urmează după săptămâna de dialog? Kremlin: Suntem gata să trecem la represalii

După o săptămână de diplomaţie intensă, ruşii şi occidentalii rămân pe poziţii „total divergente”, ceea ce este „supărător”, după cum a declarat duminică purtătorul...

Cătălin Predoiu a finalizat proiectul privind desfiinţarea secției pentru investigația infracțiunilor din justiție

Ministerul Justiţiei a anunţat că a finalizat proiectul de lege privind desfiinţarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) şi că va iniţia, săptămâna...