8.5 C
București
marți, 28 iunie 2022
Acasă Editoriale Familie De ce nu l-au plăcut părinții Dianei Matei pe Marian Cleante?

De ce nu l-au plăcut părinții Dianei Matei pe Marian Cleante?

Diana Matei și Marian Cleante formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi cuceresc publicul atât prin muzica pe care o cântă împreună, dar mai ales prin relația extrem de solidă care îi leagă și prin sprijinul reciproc pe care și-l acordă în orice situație. În emisiunea Fresh Acces aceștia au dezvăluit povești și planuri de familie.

Deși cei doi soți sunt atât de îndrăgostiți unul de celălalt și formează o familie frumoasă, părinții Dianei nu au susținut căsătoria lor, mai ales pentru că Marian mai avea doi copii dintr-o altă căsnicie. Atât Marian cât și Diana se arată extrem de înțelegători față de împotrivirea părinților:

”Eu, de la bun început, i-am înțeles pe socrii mei pentru că și eu aveam o fată și mă gândeam că dacă ia un bărbat însurat, cu doi copii, nu mi-ar fi convenit nici mie și le-am dat dreptate și am spus: Lasă să treacă timpul și vor înțelege că stau lucrurile altfel”, ne-a mărturisit Marian.

”A fost o teamă a lor că, la un moment dat, voi avea eu de suferit, pentru că fiecare părinte se gândește că, dacă un copil face o alegere proastă, e bine să intervină.

În cazul nostru nu au intervenit pentru că noi chiar am avut o relație extrem de asumată.

Lucrurile pentru noi au fost puse pe tapet. De la început am știut, foarte clar, că vrem o viață împreună.

Doi oameni care pornesc la drum împreună nu renunță la prima pală de vânt”, a adăugat Diana Matei.

Pentru Ianis, cei doi au planuri mari: își doresc să se țină și de școală, dar și să iubească muzica, pasiunea familiei.

”Poate să facă orice, dar să cânte cu vioara!” – a glumit Marian.

În completare, Diana a declarat:

”Orice am spune noi sunt convinsă că el o să facă planul. Încercăm să facem în așa fel încât să iubească instrumentul și să facă lucrul acesta cu plăcere pentru că, crescând într-un mediu muzical, el își dorește să fie alături de noi pe scenă.

Îmi doresc să facă școală, să învețe. Săracul, ce presiune o să fie asupra lui. Când tu vrei ceva și îți proiectezi ceva și, nu știu, nu se întâmplă, ești dezamăgit, da cred că dezamăgirea este de trei ori mai mare în momentul în care are un eșec copilul tău. Adică mi se pare groaznic.

Eu vreau să fie un echilibru în viața mea. Îmi doresc să am succes, îmi doresc să am o viață de familie frumoasă și extrem de echilibrată și reușite pe toate planurile.”

 

 

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Marcel Ciolacu: ”Plafonarea rămâne singura soluție”

Franța și America se numără printre țările care au plafonat prețul masiv la carburanți, măsură văzută de anumiți politicieni români ca fiin comunistă. Acest...

Președintele României, mesaj cu ocazia Zilei Drapelului Național

Ziua Drapelului Național este ziua de 26 iunie, care a fost proclamată astfel prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. Conform legii, această...

Reacția MAE la amenințările lui Medvedev

Ministerul Afacerilor Externe a precizat că „declaraţiile lui Dmitri Medvedev, subsecvente deciziei istorice a Consiliului European din 23-24 iunie privind acordarea statutului de stat...

Sfaturi de îngrijire a grădinii pe timpul verii

Vara este perioada preferată a anului pentru mulți dintre noi, invocând amintiri de zile relaxante la plajă, aspersoare pe peluze uscate și momente de...