miercuri, februarie 21, 2024
Acasă Emisiuni Din culise De Anul Nou te invităm la masă alături de A7TV!

De Anul Nou te invităm la masă alături de A7TV!

Premieră în seara de revelion, o ediție specială, “Cu familia A7TV la masă”! De Anul Nou te invităm la masă alaturi de A7TV!

Întreaga familie A7TV va fi alături de tine, în cumpăna dintre ani. Pentru a rememora anul 2022. Pentru a ne cunoaște mai bine. Pentru a lua masa împreună și pentru a intra în anul 2023 cu bucurie și iubire.

Vei cunoaste echipa A7TV într-o altă ipostază, vei afla lucruri noi despre realizatorii TV. Dar vei sta și la masă cu cei mai simpatici moderatori A7TV!

Seara va fi presarată cu surprize, momente speciale și muzică bună. Iar la cumpăna dintre ani vom număra împreuna ultimele secunde din anul 2022.

Dar momentele frumoase împreună nu se încheie la miezul nopții! Pentru că ne dorim să petrecem împreună cu tine și primele clipe din 2023 cu zambete și recunoștiință!
Nu rata un moment unic, imediat după miezul nopții in care vor fi decernate „Premiile A7tv” pentru cele mai inedite calități ale celor care în fiecare zi apar pe sticlă și vă fac viața mai frumoasă!

Cine a câștigat premiul pentru „Cea mai vorbăreață”, „Cel mai punctual”, „Cea mai cu păreri colegă” ori „Cea mai blândă”, dar și multe altele, aflați în primele ore ale anului 2023 la A7tv!

Nu rata o ediție de suflet, o ediție plină de savoare, bun-gust și multă veselie și recunoștiință, astăzi de la 22:00 pe A7tv!

Îți mulțumim și ție pentru că în anul 2022 ai fost atât de aproape de noi și ne dorim ca în 2023 să te simți un membru al familiei A7tv pentru ca ești „Cel mai iubit urmăritor A7tv”!

1 COMENTARIU

Comments are closed.

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...