joi, septembrie 21, 2023
Acasă Emisiuni E cu cântec Daria, copila cu voce divina

Daria, copila cu voce divina

Daria nu este doar o tanara de 11 ani careia ii place muzica, Daria este un inger!
Iubeste muzica de la varsta de 4 ani, iar prima oara a cantat intr-o Biserica. Un an mai tarziu, canta deja la pian, dar studiul acestui instrument l-a inceput in clasa a doua.
A participat la mai multe evenimente si concursuri unde a cantat ca solista.
La un concurs de canto, dupa ce a terminat de cantat, juriul s-a ridicat in picioare si i-a mai cerut sa cante, dar fara negativ. Vocea Dariei i-a cucerit! A luat locul 1.
A urmat un alt concurs de pian, la Focsani, unde a luat tot premiul 1.
Daria isi ia talentul in serios si nu mai are teama de scena. Se gandeste ca sala este goala, iar ea face doar o repetitie.
Ne spune ca traieste un sentiment foarte placut atunci cand castiga locul 1, cand ii sunt recunoscute munca si talentul.
Repeta intre una si trei ore pe zi. Considera ca timpul este foarte pretios, dar repetitiile muzicale sunt, pentru ea, relaxare.
Daria doreste sa devina cat mai cunoscuta, dar nu vrea sa-si faca o cariera din muzica. Ii place matematica si isi doreste sa devina IT-ist.

„Visez sa ajung cat mai departe si cu pianul si cu vocea. Visez sa ajung cat mai cunoscuta pentru a putea imparti cantul meu si altora, dar nu as vrea sa fac o cariera din asta. Eu as vrea sa devin IT-ist.”

Mai multe despre Daria si pasiunea ei, aflati urmarind emisiunea E CU CANTEC cu Ramona Daravasan.

ULTIMELE ARTICOLE

Ce efecte au medicamentele în viața unui om?

Ce efecte au medicamentele în viața unui om? Un medicament este definit, de obicei, drept substanță sau preparat care poate trata sau preveni bolile....

Sănătatea publică în UE, aproape de colaps

Sănătatea publică în UE, aproape de colaps. Medicii din sistemul public de sănătate din jumătate de Europă sunt pe picior de război. În Portugalia...

Cine are diabet este scutit de impozite

Cine are diabet este scutit de impozite. Bolnavii de diabet pot beneficia de anumite scutiri de impozite. În funcţie de gradul bolii şi cât...

Despre tulburarea bipolară

Despre tulburarea bipolară. Tulburarea bipolară este o afecțiune gravă, de natură psihică, denumită astfel deoarece persoana suferindă alternează două stări de dispoziție extreme, adică...