Dana Argeșan – singurul make up artist din România invitat la Cannes – A7TV – Trăiește viitorul!

Dana Argeșan – singurul make up artist din România invitat la Cannes

14 oct. 2019
-->

Dana Argeșan este singurul make up artist din România invitat in fiecare an să participe la Festivalul de Film de la Cannes. Mai mult chiar, este singurul make up artist de altă naționalitate din echipa de specialisti francezi. Dana a stat foarte aproape de Gael Garcia Bernal, Edward Norton, Willem Dafoe, David Lynch și ambasadoarele L’Oreal Paris, Andy MacDowell si Virginie Ledoyen.
Pensula Danei Argeșan a dat strălucire multor vedete din România, așa cum le vedem în videoclipuri, în editoriale foto, emisiuni TV sau reclame.
Chiar dacă este make up artist, Dana se machiază foarte rar, iar asta face din ea o dovadă vie a faptului că există și femei care, deși nemachiate, sunt extrem de frumoase.
Dana impresionează prin simplitate, naturalețe, bună dispoziție și coerență.
La 18 ani, după terminarea liceului, Dana a plecat în Franța. I-a plăcut mult atmosfera de acolo, iar acest lucru a facut-o să-și dorească să rămână. A fost găzduită de prieteni, dar a fost și sfătuită să facă ceva pe plan profesional. Deși avea propuneri, din România, de a deveni model, Danei i se părea o chestie superficială și efemeră. Pâna la urmă a acceptat acest lucru, dar în Franța.
Dana ne explică că există persoane specializate pe machiaj pentru poze, altele pe machiaj pentru film sau pentru efecte speciale, dar la baza este vorba despre aceeasi denumire – make up artisti. Ea se simte atrasă de machiajul de poze.
Despre toate acestea, dar și multe altele, aflați urmărind emisiunea SPUNE-MI CUM! cu Antonia Fudulu

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *