8.5 C
București
marți, 7 februarie 2023
Acasă Articole Ediție Specială Dan Puric despre România noastră

Dan Puric despre România noastră

Dan Puric vorbește despre România noastră în emisiunea ”Ediție Specială” cu Adrian Călin și Cornel Dărvășan. Dan Puric, cel mai îndrăgit actor, omul care spune lucrurile din inimă, vine să sa ne vobească despre România așa cum nu o mai face nimeni.

Cine este Dan Puric?

Dan Puric este un actor si regizor roman care a jucat atat in teatru, cat si in film. Spectacolele sale – Toujours l’amour, Made in Romania, Costumele, Don Quijote – au fost reprezentate in mai multe tari. In film, a jucat rolul principal in coproductia romano-sarba Broken Youth, iar spectacolele sale de pantomima au fost transmise de televiziunile BBC Belfast Royal College, 3SAT Frankfurt si RTL Luxemburg. A mai jucat in filme pentru televiziunea publica din Lausanne, Elvetia.

Una din cărțile sale memorabile

Actorul si regizorul Dan Puric a lansat pe 15 noiembrie 2011 la Teatrul de pe Lipscani cel mai nou volum al sau, „Fii demn!”. După „Omul frumos” și „Cine suntem”, Dan Puric parcurge „o noua călătorie” în perimetrul demnității. Potrivit Radio Romania, cartea lui Dan Puric, structurată în șase capitole, scrisă la persoana întâi, este confesiunea unui om care se bucură de fiecare răsărit de soare și care, cu sensibilitate dar și cu luciditate, redescoperă, pentru sine și pentru oameni, reperele necesare oricărui român: mama, pământul și martirii neamului. Cartea are pe copertă fotografia mamei autorului.

Dan Puric: ”Poporul care are sentimentul primejdiei are geniu”

În emisiunea ”Ediție Specială” cu Adrian Călin și Cornel Dărvășan, invitatul Dan Puric vorbește despre poporul român și despre România:

”Un francez spunea că poporul care are sentimentul primejdiei are geniu. Tot ceea ce spun eu este ca poporul român să aibă o atitudine creștină fața de curentele din occident. Să se întărească sufletește.”

Aici poți viziona întreaga emisiune:


ULTIMELE ARTICOLE

Despre embargoul produselor petroliere

Despre embargoul produselor petroliere. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a discutat cu toţi marii importatori care activează în ţara noastră şi a primit asigurări că...

Larisa Iordache, gimnasta care promovează terapia psihologică

Larisa Iordache, gimnasta care promovează terapia psihologică. Ea este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba...

Când poate fi apatia un aliat și când nu?

Când poate fi apatia un aliat și când nu? Ce este apatia și cum poate ea să ne ajute sau să ne distrugă sistemul...

Este adevărul relativ?

Este adevărul relativ? Ce reprezintă adevărul? Cum putem știi tot adevărul? Adevărul reprezintă tematica cea mai aprinsă în discuțiile dintre orice fel de persoane...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]