8.5 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022
Acasă Editoriale Stil de viață Curățenia la birou nu mai poate aștepta? Apelează la NOVO CLASS!

Curățenia la birou nu mai poate aștepta? Apelează la NOVO CLASS!

Curățenia la birou nu mai poate aștepta? Apelează la NOVO CLASS!

Când ai apelat ultima dată la o firmă de curățenie profesională pentru birou? Uneori este nevoie de mai mult decât curățenia zilnică pentru ca spațiul de lucru să arate excelent. O firmă de curățenie profesională știe exact cum să curețe diferite tipuri de murdărie, care sunt zonele pe care să insiste și unde este necesara dezinfectarea, astfel încât angajații să poată lucra în siguranță, fără teama că se vor îmbolnăvi.

Dacă nu ai apelat până acum la o firmă de curațenie profesională, este timpul să faci acest pas. Externalizarea serviciilor de curățenie este un pas firesc dacă îți dorești ca tot biroul să arate tot timpul curat și primitor, mai ales dacă destul de des vin în vizită clienți sau parteneri de afaceri. Poate te întrebi de ce să apelezi la serviciile unei firme de curățenie în detrimentul unei persoane angajate.

Bineînțeles, rămâne la latitudinea ta dacă alegi și opțiunea de a avea o persoană angajată, însă dacă în birou lucrează mai mult de zece persoane, atunci vei avea nevoie de ajutor extern pentru a păstra totul în ordine.

Avantajele unei firme de curățenie profesională

În primul rând, ne referim la disponibilitate la orice oră și oricând ai nevoie. Echipele de curățenie își pot desfășura activitatea și în timpul programului de lucru, deoarece știu exact cum să curețe toate spațiile într-un mod discret, rapid și eficient. Astfel, te vei putea bucura de cele mai bune servicii de curățenie chiar dacă timpul nu este de partea ta.

Apoi, trebuie să discutăm și despre costuri. Probabil crezi că externalizarea serviciilor de curățenie te va costa foarte mult, însă în realitate lucrurile stau diferit. Dacă alegi să cumperi produse scumpe de curățenie, accesorii și diverse unelte pentru a curăța întreg spațiul, vei observa că va trebui să platești destul de mult. În schimb, externalizând serviciile de curățenie, vei plăti o sumă accesibilă, bucurându-te de curățenie ca la carte, cu produse profesionale.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că indiferent de tipul de murdărie prezent sau de cât de delicate sunt unele materiale, o echipa profesionistă va ști exact cum să le curețe astfel încât să rămână în cele mai bune condiții.

Curățenia la birou nu mai poate aștepta? Apelează la NOVO CLASS!

Dacă deții o firmă în Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Sibiu, Târgu-Mureș, Bistrița sau Baia Mare, poți să apelezi cu încredere la NOVO CLASS. Această companie oferă nu mai puțin de 7 servicii de curățenie profesională, după cum urmează:

  • curățenie la birouri
  • curățenie după constructor
  • curățenie generală
  • curățenie industrială
  • curățenie de întreținere
  • alpinism utilitar
  • curățare și întreținere spații verzi.

Este foarte simplu să apelezi la Novo Class. Trebuie doar să contactezi firma telefonic sau prin email și după o discuție inițială, se vor stabili toate detaliile pentru a începe colaborarea.

Așadar, ai numai avantaje dacă vei apela la o firmă de curățenie, externalizând astfel serviciile. Nu a fost niciodată mai simplu să alegi curățenia la locul de muncă.

Citește și de ce să apelezi la cadouri personalizate!ULTIMELE ARTICOLE

Ce înseamnă dietă low carb?

Ce înseamnă dietă low carb? Este dieta o idee bună? Ea poate genera un stil de viață sănătos, nu doar prin a slăbi, ci...

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei. Acesta ar avea proprietăți care ajută creierul să se relaxeze și să se calmeze, invitând la...

Mă părăsește dacă nu pot avea copii!

Mă amenință că mă părăsește pentru că nu pot avea copii! Ce pot să fac? Este o frază care din nefericire o auzim din ce...

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România. 1 din 5 mașini au kilometrajul modificat, ceea ce confirmă anxietatea multor potențiali cumpărători. Sinceritatea nu...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]