sâmbătă, aprilie 20, 2024
Acasă Emisiuni Comorile înțelepciunii Cum va fi a doua venire a lui Isus?

Cum va fi a doua venire a lui Isus?

A Doua Venire a lui Isus pe pământ este descrisă în Biblie, în special în cărțile profetice precum Daniel și Apocalipsa, precum și în învățăturile lui Isus și ale apostolilor săi. Conform scripturilor, A Doua Venire va fi un eveniment extraordinar și spectaculos, care va marca sfârșitul timpului și instaurarea Împărăției lui Dumnezeu pe pământ.

Iată câteva aspecte principale despre cum va fi A Doua Venire a lui Isus:

Vizibilă și reală

Isus a promis că va reveni în slavă și putere, însoțit de îngeri, iar acest eveniment va fi vizibil și real pentru întreaga lume.

Semne cosmice

Biblia descrie semne cosmice care vor preceda revenirea lui Isus, cum ar fi întunecarea soarelui și lunii, stelele căzătoare și alte fenomene neobișnuite în cer.

Revenirea lui Isus în slavă

Isus va reveni în slavă și putere, înconjurat de o armată de îngeri. Acesta va aduce judecata asupra lumii și pentru v-a instaura Împărăția lui Dumnezeu.

 Însoțită de judecată

A Doua Venire va marca începutul judecății finale. Atunci, fiecare persoană va fi adusă înaintea tronului lui Dumnezeu pentru a da socoteală pentru viața lor.

 Învierea morților și ridicarea la cer a credincioșilor

Isus va învia cei morți în Hristos. Iar credincioșii care sunt în viață vor fi ridicați să îl întâlnească pe Domnul în văzduh.

Instaurarea Împărăției lui Dumnezeu

După judecată, Isus va instaura Împărăția lui Dumnezeu pe pământ, unde dreptatea, pacea și iubirea vor domni pentru totdeauna.

Este foarte importanță pregătirea pentru cea de-a doua venire. Credincioșii sunt îndemnați să trăiască în conformitate cu învățăturile lui Isus. Să își întărească relația cu Dumnezeu prin rugăciune, studiu biblic și slujire altruistă, și să împărtășească speranța venirea lui Hristos cu alții.

A Doua Venire a lui Isus este așteptată cu speranță și bucurie de credincioși, deoarece va aduce sfârșitul păcatului și suferinței și va instaura un nou cer și o nouă pământ în care dreptatea va locui.

ULTIMELE ARTICOLE

Ce vrea Dumnezeu de la mine?

Dumnezeu este un izvor de iubire necondiționată, iertare și speranță. Prin relația cu El,  oamenii găsesc confort în momentele de greutate, găsesc direcție morală...

Postul, între credință și dietă

Postul Paștelui este unul dintre cele mai mari posturi, dar și cel mai aspru din punct de vedere alimentar pentru ca stim ca postul...

A. Zăgrean, fost președinte CCR, trage un semnal de alarmă cu privire la alegeri

Augustin Zăgrean, fost președinte al Curții Constituționale a României, trage un semnal de alarmă cu privire la alegerile de anul acesta. Data alegerilor a...

Transformă încăpățânarea în perseverență

Transformarea încăpățânării în perseverență poate fi o provocare, dar este posibilă prin adoptarea unor strategii și practici eficiente. Incapatanarea poate duce la obstacole în...