8.5 C
București
marți, 27 octombrie 2020
Acasă Emisiuni Alături de tine Cum transformi pasiunea in job?

Cum transformi pasiunea in job?

Adrian Lup, invitatul Alinei Ilioi Muresan, este pasionat de lumea radioului, a muncit mult cu vocea lui pentru a ajunge unde este astazi,  face radio de 8 ani, iar in prezent este DJ la Radio ZU.
Adrian si-a dat seama, inca din perioada liceului, ca-i place radioul. Mergea in vizita la un post de radio local, incerca sa „fure meserie”, apoi mergea acasa si incerca sa imite diferite personaje din reclame.
Intr-o zi de 8 martie, a fost la postul local de radio si a intrebat daca poate sa mearga, ca invitat, intr-o emisiune. A fost acceptat, a ajuns la timp si asa a intrat, pentru prima data, intr-un studio. Isi pregatise textul de acasa, dar nu a mai avut posibilitatea sa citeasca de pe foaie si a trebuit sa vorbeasca liber. La final, i s-a spus ca are voce de radio si au vrut sa-l angajeze.
Dupa terminarea liceului, a mers la facultate in Cluj. Stia deja ce-si doreste sa faca.
Adrian a considerat ca nu este potrivit sa faca televiziune, asa ca a ales radioul, dar nu ar spune nu unei colaborari TV. In niciun caz, insa, nu ar renunta la radio.
In timpul facultatii a prezentat stiri. A urmat o campanie „Bursa Europa FM”. A ajuns la Bucuresti si a castigat un curs de pregatire la Europa FM. La finalul cursului a dat un test pe care l-a picat. Ne spune ca a plans in momentul in care a aflat ca nu a luat testul, dar nu a simtit nicio clipa ca ar vrea sa renunte.
A primit un telefon de la un prieten care i-a spus ca se cauta un om la Radio Impuls, in Cluj. Era loculul unde isi dorea sa ajunga.
9 luni de zile a facut stiri, apoi i s-a propus sa faca o emisiune. A acceptat cu greu, dar a progresat foarte repede.
Ne spune ca atunci cand este live este extrem de expresiv si mobil. Crede ca gesticuland poate transmite mai bine.

„Ma misc pe scaunul ala continuu, in momentul in care sunt live, in interventiile pe radio. Imi tin microfonul, mi-l plimb, ma dau cu scaunul in fata, in spate, bat din picior, nu stiu daca mi-am format ticuri, dar dau din maini…”

Mai multe despre Adrian Lup, aflati urmarind emisiunea ALATURI DE TINE cu Alina Ilioi Muresan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Italia, cuprinsă de proteste violente anti-restricții

Proteste de stradă în Torino și Milano din cauza noilor măsuri antipandemice! Acestea s-au transformat în confruntări cu poliția și atacuri violente ale mulțimii...

Care sunt motivele pentru care putem renunța la mască în aer liber?

Comitetul Național pentru Situaţii de Urgenţă a anunțat luni modificarea legii care impune portul măștii în aer liber în anumite localități sau județe. Astfel, CNSU...

Avertizare OMS: ”Suntem mult în urma virusului în Europa”

Europa are nevoie de o 'accelerare serioasă' a luptei împotriva coronavirusului, iar lipsa capacităţii de depistare a contacţilor ar putea îndrepta boala şi mai...

27 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE

Astăzi se împlinesc 82 de ani de la inaugurarea, pe 27 octombrie 1938, la Târgu Jiu, a sculpturii "Coloana fără sfârșit" (sau Coloana Infinitului)...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?