Cum se organizează un eveniment de covor roșu? – A7TV – Trăiește viitorul!

Urmareste-ne:

Denis Radu și Monica Munteanu, invitații lui Flori Stoian în platoul SMART LIFE sunt cei care au fost numiți de către presă și The Black Team, datorită multelor apariții în presă îmbrăcați mereu în ținute all black. Tot ei sunt cei care au adus în România Diner en Blanc, un concept de party extrem de îndrăgit, în primul rând pentru abordarea exclusivistă.
Cei doi funcționează foarte bine Împreună, ca o singură persoană, sunt complementari. Gândesc la fel, dar acționează diferit. Își împart lucrurile, iar asta funcționează întotdeauna.
Colaborarea dintre cei doi a început atunci când Denis a abordat-o pe Monica la un eveniment de designer unde erau invitați. Mai târziu, Monica l-a angajat ca și co-PR, organizator pentru unul din evenimentele ei. Apoi au continuat și așa au devenit parteneri.

”Acum 5 ani organizam un eveniment pe fashion tip „garden party”, Monica era invitată și totodată clientă a brandului căruia îi făceam eventul. Ne-am împrietenit și la câteva luni m-a abordat să organizăm împreună un event la magazinul ei din Centru Vechi, iar după aceea am devenit parteneri.”

Denis Radu nu crede în paradigme, dar crede în originalitate prin continuă reinventare. Crede în muncă, crede că cel mai important rol pe care îl are un specialist în comunicare este de a brandui realitatea. De a te face să te îndrăgostești de tine, fie că ești o companie, o agenție sau un personaj, asa cum singur mărturisea într-un blog.

Mai multe despre cei doi aflați urmărind emisiunea SMART LIFE cu Flori Stoian

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *