8.5 C
București
joi, 1 decembrie 2022
Acasă Emisiuni Alături de tine Cum scăpăm de kilogramele în plus?

Cum scăpăm de kilogramele în plus?

Foarte multe persoane se luptă cu problema kilogramelor în plus. Slăbitul nu este un proces ușor, ba din  contră, câteodată simți că faci tot ce trebuie și totuși… kilogramele stau pe loc.

 

În ultima perioadă au apărut aparatele din saloanele de înfrumusețare care ajută în procesul de slăbire și promit o piele fermă.

Cum funcționează acestea și cui sunt indicate, aflăm de la Daniela Bădulă, proprietar de salon.

Aparatele pentru slăbit sunt suficiente în procesul de slăbit, însă specialiștii atrag atenția că este nevoie de clinici autorizate pentru a combate kilogramele în plus!

Daniela Bădulă – proprietar de salon pentru înfrumusețare, a fost invitată în platoul A7TV, la emisiunea “Alături de tine”, prezentată de Alina Ilioi-Mureșan, pentru a explica cum putem elimina kilogramele care sunt în exces pe corpul nostru.

 

“În secolul vitezei este posibil orice. Sunt foarte multe aparaturi care ne ajută, important este să știm exact ceea ce ne dorim.

Sunt multe femei care doresc să scadă câțiva centimetrii în talie, altele care vor corpul tonifiat, dar și care doresc să slăbească.

Atenție, însă, la aparatele care nu sunt originale, din clinici neautorizate.

Am avut cliente care au venit cu arsuri pe piele din cauza acestora. Foarte important este să ne documentăm bine înainte de a începe un astfel de proces”, spune Daniela Bădulă.

 

Aparate cu certificare medicală, care slăbesc între 2 și 11 centimetrii după o singură ședință

 

Vis sau realitate? Aceste aparate au început să fie la mare căutare de către doamnele și domnișoarele care, din varii motive, nu au suficient timp de a merge la sală sau pentru a avea un anumit regim alimentar.

Specialiștii au venit în ajutorul nostru, cu o tehnologie care poate să ne scape de până la 11 centimetrii din talie.

 

“Avem unicul aparat care poate să înlocuiască chirurgia plastică. Acesta topește efectiv grăsimea de pe abdomen.

În timpul tratamentului este indicat să avem o dietă echilibrată. Degeaba facem tratamentul corporal dacă depunem tot ce acesta a topit.

Și hidratarea este foarte importantă pentru tratament, cu cât pielea are suficientă apă, cu atât este mai sănătoasă”, afirmă proprietara salonului.

Rezultatul optim pentru un astfel de tratament se obține între 10 și 12 ședințe.

 

CUM SĂ SCĂPĂM DE KG ÎN PLUS | BENEFICIILE PICTURII ȘI POEZIEI ÎN VIAȚA NOASTRĂ | ALĂTURI DE TINE – YouTubeULTIMELE ARTICOLE

Fuma sute de euro în câteva ore

Fuma sute de euro în câteva ore. Alex Cervencu, dependent de droguri de la 13 ani. Peste ani, după ce părinții lui află că...

Poluarea și bolile de inimă la tineri

Poluarea și bolile de inimă la tineri sunt un subiect care preocupă categoria de vârstă tânără a societății. De altfel de aceea există atât...

Ce înseamnă dietă low carb?

Ce înseamnă dietă low carb? Este dieta o idee bună? Ea poate genera un stil de viață sănătos, nu doar prin a slăbi, ci...

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei. Acesta ar avea proprietăți care ajută creierul să se relaxeze și să se calmeze, invitând la...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]