luni, aprilie 15, 2024
Acasă Articole Business Cum să îți alegi șemineul potrivit pentru locuința ta. Ogorul.ro te ajută...

Cum să îți alegi șemineul potrivit pentru locuința ta. Ogorul.ro te ajută cu sfaturi!

Un șemineu este un plus excelent pentru orice casă sau cabană. Îți oferă căldură, confort și creează o atmosferă extraordinară. Nimic nu se compară cu simplu sentiment de a vede un șemineu în miez de iarnă arzând.

Întrebarea care se pune acum este următoarea: Cum să îți alegi șemineul potrivit pentru locuința ta ? Există foarte multe stiluri și tipuri. Următorul ghid oferit de ogorul.ro îți arată câteva tipuri de șeminee potrivite pentru locuința ta.

Șeminee pe lemne

Șemineele cu lemne sunt cele mai populare pentru cabanele de munte. Sunt folosite de sute de ani, și încă se folosesc. Se întâlnesc în special la munte, deoarece majoritatea locațiilor se află în munți, iar acolo singura sursă de încălzire este doar lemnul, ajungându-se foarte greu pentru a monta altă sursă de încălzire.

Dacă vrei un șemineu pentru casa ta, care nu se află în munți, nu este foarte recomandat să îți cumperi un astfel de șemineu.

 

Șemineu electric

Un șemineu electric este un încălzitor electric care imită un șemineu care arde cărbune, lemn sau gaz natural.

 

Care sunt beneficiile unui șemineu electric ? 

  1. Costuri mici

Șemineele electrice sunt în general mai accesibile decât orice alt tip de șeminee.

  1. Instalare Ușoară și rapidă

Șemineele electrice sunt ușor de instalat.

3.Fără mizerie

Șemineele electrice creează sunt mai bune decât cele pe lemne, deoarece nu ai parte de atât de multă mizerie. Nu va mai fi nevoie să cureți așchiile de lemn căzute.

  1. Aer curat

Șemineele electrice nu poluează aerul din interiorul casei tale, deoarece nu există o ardere reală. Acesta este un beneficiu foarte mare, în special pentru persoanele cu astm bronșic, alte probleme de respirație sau pur și simplu doar conștiente de sănătatea lor.

  1. Zone de încălzire

Șemineele electrice sunt surse excelente de căldură suplimentară. Sunt eficiente în proporție de 99%, ceea ce înseamnă că nu există pierderi de energie, deoarece toată este transformată în căldură.

Șemineele electrice pot fi amplasate în orice încăpere pentru a beneficia de căldură.

  1. Mult mai sigur pentru copii și animale de companie

Șemineele electrice rămân reci la atingere, ceea ce le face să fie sigure în preajma copiilor mici și a animalelor de companie.

  1. Nu au nevoie de întreținere

Șemineul tău îți va aduce bucurie ani de zile. Odată instalat, nu mai trebuie să faci nimic. Doar curăță-l de praf din când în când.

 

Cum funcționează un șemineu electric?

Un șemineu electric, imită flacăra originală prin proiectarea luminilor LED pe un ecran într-un model aleatoriu.

Unele modele au o singură linie de lumini LED în partea de jos, în timp ce altele au două sau mai multe benzi LED pentru opțiuni suplimentare de culoare a flăcării, adâncime și realism.

Majoritatea șemineelor electrice au un încălzitor încorporat care funcționează independent de flacără.

 

Este flacăra reală ?

Nu, flacăra nu este reală, este creată de lumini LED, dar pare incredibil de realist.

Flacăra din șemineele electrice este creată de lumini LED și un element de oglindă care se rostogolește și reflectă lumina. Luminile LED de lungă durată consumă puțină energie și nu trebuie înlocuite prea des cu un timp de servire de peste 50.000 de ore.

Așadar, dacă ai nevoie de șeminee electrice, apelează cu încredere la ogorul.ro!

ULTIMELE ARTICOLE

Coada calului – planta cu proprietăți uimitoare

Coada calului este o plantă medicinală cu numeroase proprietăți uimitoare. Este folosită de secole pentru tratarea diverselor afecțiuni precum infecțiile tractului urinar, calculii renali,...

Ce să faci dacă te întâlnești cu ursul?

Întâlnirea cu un urs în sălbăticie poate fi o experiență înfricoșătoare și periculoasă. Există câțiva pași pe care îi poți urma pentru a-ți crește...

Creștinii și frica de moarte

Frica de moarte a fost una dintre cele mai fundamentale temeri umane de-a lungul istoriei. Pentru mulți, credința religioasă a oferit un refugiu împotriva...

Case de marcat portabile potrivite pentru fiecare afacere

Vânzările și evidența fiscală a unei firme care desfășoară activități comerciale au nevoie de un suport tehnologic de calitate. Alegerea unei case de marcat...