8.5 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022
Acasă Emisiuni Matinal A7 Cum să fii un antreprenor de succes?

Cum să fii un antreprenor de succes?

Cum să fii un antreprenor de succes? Mulți ne punem această întrebare și ne dorim ca prin aceasta să putem obține mai mulți bani și o viață îndestulată. Totodată, unii dintre noi au o idee care cred că ar merita pusă în practică. Din nefericire, practica nu este la fel de ușoară ca teoria. Deoarece este ușor de citit, dar greu de riscat economiile personale.

În emisiunea ”Matinal A7” cu realizatorii Iosif și Beni Graur, invitatul Călin Donca împărtășește cum a reușit el să fie un om de succes și milionar:

”Foarte multă lume la început are visuri sau scopuri. Undeva între vârstele de 16-18 ani avem o grămadă de scopuri, vrem să facem o grămadă de lucruri. Și rând pe rând intrând în câmpul muncii, uităm de ele și le tot micșorăm până ajungem la normal. 

Eu la vârsta de 18 ani, fiind înfometat și venind de la o situație financiară, să zicem normală pentru că nu eram sărac, am plecat în Portugalia să vând tablouri din ușă în ușă. Nu a contat ce fac. Multă lume alege. Eu nu am ales. Eu am vrut acolo unde se fac bani.”

Care a fost cea mai tare experiență a lui Călin Donca?

Călin Donca

Acesta scrie:

Cea mai mare experiență a mea de până acum a fost să simt cât este de greu să lansezi o rachetă care în loc să distrugă ținta ar trebui să o facă mai puternică și mai bună.

Prima societate a avut două scopuri. Să creeze un sistem prin care tinerii să învețe și să își însușească lucrurile care sunt spre folosul lor, iar al doilea scop a fost spre a le oferi un sistem financiar prin care să câștige bani. Nu mulți, dar suficienți pentru a putea înțelege că la început în orice afacere de lungă durată, banii vin cu punguța, iar apoi cu sacul. Însă nu ești tu cel ce decide când vin cu sacul, ci Dumnezeu decide asta. Totodată de obicei ești testat de câteva ori înainte.

Pentru a urmări întreaga emisiune, că click aici:

 ULTIMELE ARTICOLE

Ce înseamnă dietă low carb?

Ce înseamnă dietă low carb? Este dieta o idee bună? Ea poate genera un stil de viață sănătos, nu doar prin a slăbi, ci...

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei. Acesta ar avea proprietăți care ajută creierul să se relaxeze și să se calmeze, invitând la...

Mă părăsește dacă nu pot avea copii!

Mă amenință că mă părăsește pentru că nu pot avea copii! Ce pot să fac? Este o frază care din nefericire o auzim din ce...

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România. 1 din 5 mașini au kilometrajul modificat, ceea ce confirmă anxietatea multor potențiali cumpărători. Sinceritatea nu...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]