miercuri, februarie 28, 2024
Acasă Emisiuni Fresh Acces Cum să ai succes pe Tik-Tok?

Cum să ai succes pe Tik-Tok?

Eliza Chifu cu 88.7k urmăritori, Răzvan Peng cu 91.0k urmăritori au fost prezenți în platoul Fresh Acces, la A7TV, pentru a povesti, în stilul caracteristic, relaxat și amuzant, despre ce presupune și cum te poți dezvolta pe Tik-Tok, aplicația pe care se află, în general, copii, adolescenți și persoane foarte tinere, deoarece cei mai maturi dintre noi se plâng că nu reușească să înțeleagă cum funcționează.

 

Așadar, cei doi, care au împreună peste 3,5 milioane de aprecieri, au venit cu tips&tricks pentru a face Tik-Tok-ul ușor de accesat de toți cei plictisiți de rețelele tradiționale de social-media și interesați de clipuri scurte și de efect.

Cei doi formează un cuplu și expun pe Tik-Tok situații amuzante prin care trecem cu siguranță fiecare dintre noi, zi de zi, și poate că, de cele mai multe ori, ne și gândim: ”Ce tare era dacă filma cineva asta!”

”Noi încercăm să reproducem ceea ce se întâmplă în viața de zi cu zi a oamenilor, a cuplurilor.” – spune Eliza, care, pe lângă rețelele sociale, este pasionată și de muzică.

Prietenul ei Răzvan a oferit și câteva sfaturi, din experiența personală, despre cum poți ajunge cunoscut pe Tik-Tok:

”E în funcție de numărul de like-uri, de comentarii, de cât se uită oamenii la clip. La început e mai greu, până câștigi încrederea tik-tok-ului, postând.”

Iar vestea cea mai interesantă vine chiar la final: Timpul petrecut în online nu trebuie să fie foarte mare pentru a avea succes.

Răzvan se declară creator, nu consumator și mărturisește că nu petrece mai mult de o ora si jumătate zilnic pe Tik-Tok.

Dacă vrei să te amuzi și tu cei doi, caută-i pe Tik-Tok sau uită-te la emisiune:

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...