duminică, aprilie 14, 2024
Acasă Emisiuni Matinal A7 Cum pornim un business fără bani?

Cum pornim un business fără bani?

Cum pornim un business fără bani? Cu toții visăm sau am visat la un moment dat posibilitatea de a fi antreprenori. Astfel de multe ori îngropăm această dorință sau vis deoarece ne dăm seama că nu avem nici cel mai mic capital financiar pentru a deschide un business. Totuși știai că se poate și fără acesta?

Fie că începi un business nou sau vrei sa îți crești business-ul existent, în mediul de afaceri modern care este atât de competitiv, nu ai nici o șansă dacă nu iei in calcul cu mare atenție, imaginea companiei. Dar de unde să incepi?

1. Cine este publicul tău țintă?

În momentul în care știi cine este clientul tău, vei știi cum să i te adresezi, cum să îi comunici verbal, în scris sau vizual. Demograficele si psihograficele clientului tău îți vor spune cine e, ce vrea, ce îi place, ce probleme are și îți vor permite să îi vii în întâmpinare cu o soluție ce îl atrage și care se mulează perfect pe nevoile lui.

2. Care este personalitatea brandului tau?

Trebuie să știi cine ești pentru a știi ce și cum să comunici cu clienții tăi.

3. Cine sunt competitorii tai?

Cu cine concurezi pentru atenția clienților? Știind cine îți sunt competitorii vei putea să te diferențiezi și să ieși în evidența mult mai ușor.

Cum pornim un business fără bani?

În emisiunea ”Matinal A7” cu Iosif și Beni Graur, invitatul Petru Luhan, consultant fonduri europene, răspunde la această întrebare:

”Dacă nu ai bani pentru un astfel de proiect pe fonduri europene, fie te asociezi cu un prieten care îi are. Apoi împărțiți acțiunile în firma respectivă. Fie apelezi la un credit de consum. Cu toată încrederea. Fie alții au împrumutat de la părinți sau rude. Ai nevoie de 30 de mii de euro orice ar fi.”

ULTIMELE ARTICOLE

Creștinii și frica de moarte

Frica de moarte a fost una dintre cele mai fundamentale temeri umane de-a lungul istoriei. Pentru mulți, credința religioasă a oferit un refugiu împotriva...

Case de marcat portabile potrivite pentru fiecare afacere

Vânzările și evidența fiscală a unei firme care desfășoară activități comerciale au nevoie de un suport tehnologic de calitate. Alegerea unei case de marcat...

De ce să le oferi copiilor cărți de Paște?

Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni bune până la Paște, dacă ai copii sau dacă vei merge în vizită la cineva care are, probabil...

Cum să ne ferim de razele UV periculoase

Protejarea pielii împotriva razelor ultraviolete (UV) este esențială pentru prevenirea problemelor de sănătate precum arsurile solare, îmbătrânirea prematură a pielii și riscul de cancer...