vineri, septembrie 22, 2023
Acasă Emisiuni Alături de tine Cum ne îmbrăcăm de Crăciun? Dar de Revelion? În funcție de ce...

Cum ne îmbrăcăm de Crăciun? Dar de Revelion? În funcție de ce ne alegem ținutele pe care vrem să le purtăm?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care a răspuns designer-ul Sabina Georgescu în platoul emisiunii ”Alături de tine”

“Eu sunt adepta a te îmbrăca în funcție de personalitatea ta și de a imprima hainelor, pe care le porți, atitudinea potrivită”, a spus Sabina.

Ea consideră că acest principiu se aplică și atunci când vine vorba de Sărbători.

“În cadru festiv, putem să îndrăznim puțin, putem să adoptăm o ținută mai glamuroasă, să zic așa, să facem apel la paiete sau să adoptăm un stil foarte curat, dar chic. Putem pune o cămașă albă și pantalon negru, ceva foarte clasic, nu, dar să înnobilăm cu un make-up foarte strălucitor sau cu o pereche de pantofi cu accente metalice, pentru a ieși din banal”

În urmă cu o săptămână, designer-ul a participat la un eveniment de o mare importanță și special pentru ea, și anume, sărbătorirea a 6 ani de existență, ca brand. Evenimentul s-a petrecut la Galeria Galateca, unde a avut loc o “retrospectivă creativă” cu cele mai frumoase momente trăite de când a luat naștere brand-ul Sabinei.

Sabina Georgescu încurajează purtarea de ținute elegante cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Cu puțin timp în urma, aceasta a început o frumoasă colaborare cu cântăreața Eneli, colaborare de care ea este extrem de mândră și încântată. Printre ținutele ideale pentru Sărbători se numără rochiile cu paiete, dar, se poate opta chiar și pentru un “deux-pieces”, unde nasturii sau orice strălucitor poate face trimitere către această ocazie.

Legat de kilograme și de forma corpului, doamnele mai robuste pot alege pentru a crea impresia că talia este mai sus și să existe un decolteu mai generos, în genul rochiilor din anii ’20, bijuteriile frumoase mai atrag atenția către zonele ce noua ne plac, iar de cealaltă parte, se poate opta pentru un pantof elegant, cu toc mic sau deloc, dar cu detalii mici sclipitoare ce să atragă atenția sau volume în zona de sus.

ULTIMELE ARTICOLE

România nu va recunoaște statutul de soți în cuplurile de același sex

România nu va recunoaște statutul de soți în cuplurile de același sex. România va acorda drept de ședere soților de același sex ai cetățenilor...

Declinul moral al societății și speranța în soluția divină

Declinul moral al societății și speranța în soluția divină. Într-o lume tot mai agitată și tulburată, este inevitabilă observarea declinului moral alarmant. Comportamentele destructive,...

Despre oboseala oculară

Despre oboseala oculară. Ochii sunt organe extrem de importante, reprezentând una dintre cele mai complexe și esențiale părți ale corpului uman, iar sănătatea ochilor...

Cum gestionăm impulsivitatea la copiii școlari

Cum gestionăm impulsivitatea la copiii școlari. Impulsivitatea este acea tendință minunată de a acționa înainte de a gândi, a se aventura fără să cunoască...