8.5 C
București
luni, 18 octombrie 2021
Acasă Editoriale Familie Cum îți poți organiza eficient dressing-ul în această toamnă

Cum îți poți organiza eficient dressing-ul în această toamnă

Trecerea de la vară la toamnă vine cu o serie de schimbări de tot felul, iar una dintre ele este chiar garderoba ta. Fustele vaporoase, pantalonii scurți și topurile decupate fac loc acum pentru pantaloni lungi, cămăși și rochii cu mânecă lungă, jachete și sacouri de damă. După ce ai redescoperit hainele pe care la ai deja în dulap pentru noul sezon, cu siguranță îți vei da seama ca mai este loc pentru câteva articole vestimentare noi.

 

Cu atât mai mult când vorbim despre categoria pieselor pentru birou – niciodată nu par suficiente și parcă întotdeauna poți completa cu o pereche de pantaloni office, o fustă conică sau încă o cămașă simplă albă.

Acest lucru nu este neapărat greșit, este important însă să îți organizezi cu grijă garderoba. Îți va fi mult mai ușor să te decizi dimineața cu ce te vei îmbrăca în ziua respectivă și să arăți și strălucitor pe deasupra. Cu cât decizia va fi mai rapidă și cu cât vei fi mai mulțumită de rezultat, cu atât ziua va fi mai plină de emoții pozitive.

Stabilește clar care sunt hainele pe care le porți și pe care nu. De multe ori avem tendința să păstrăm în garderobă piese vestimentare pe care nu le mai purtăm de ani de zile, în ideea că poate cândva vom avea nevoie de ele.

De cele mai multe ori acest lucru nu se întâmplă și tot ceea ce reușim să obținem este un dulap plin cu haine care nu fac mai mult decât să ne încurce. Este important să reușești să renunți la ele și să păstrezi doar piesele vestimentare în care te simți bine. Vei obține o garderobă aerisită, cu haine pe care le porți cu plăcere și a căror utilitate este clar stabilită.

Aranjează-le pe categorii. Este important și util să stabilești destinația fiecărei piese vestimentare în parte. O poți face în funcție de activitățile pe care le întreprinzi cel mai des: haine pentru mersul la birou, pentru activitățile din timpul liber pe timp de zi/seară, pentru evenimente elegante, etc.

Astfel nu vei mai fi nevoită să stai cu orele în fața șifonierului de fiecare dată când te pregătești pentru oricare dintre acțiunile menționate.

Organizează-le în ținute. Poți stabili dinainte care sunt ținutele pe care le poți obține cu piesele vestimentare pe care le ai. Acest lucru se aplică mai ales în cazul hainelor pentru birou. Zilele de mers la birou sunt stabilite de un anumit program.

Astfel, poți crea outfitul de luni, marți și așa mai departe. Desigur, poți schimba ținutele între ele în funcție de starea de spirit pe care o ai în ziua respectivă. Astfel, nu trebuie să hotărăști în grabă, înainte de a pleca de acasă, pentru ca mai apoi să regreți decizia făcută.

Folosește umerașe. Este mult mai ușor să vezi hainele pe care le ai la dispoziție atunci când sunt puse pe umerașe. Le poți aranja într-o ordine logică: cămăși, tricouri, sacouri, rochii. De asemenea, poți adăuga o întreagă ținută pe umeraș, cum ar fi una formată din fustă, cămașă și sacou.

Toate aceste sfaturi nu sunt doar practice, ci ajută și la menținerea unei garderobe curate, aranjate, ce te încântă din punct de vedere vizual. Dacă ai reușit organizarea eficientă a garderobei este important să reușești să o și păstrezi așa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

Raed Arafat – declarații de ultimă oră

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat în MAI Raed Arafat, a afirmat, sâmbătă, că „trebuie oprit microfonul” celor care dezinformează şi...

Avertismentul medicilor, în plin val 4

În plin val 4, medicii fac o recomandare suplimentară celor care găsesc potrivit să folosească așa numitele tratamente „preventive” anti-covid. Apelul este clar: oamenii...

De ce nu a avenit PSD cu o propunere de premier?

Contextul crizei actuale a lăsat țara fără un premier în funcție, iar cel care a fost desemnat nu a reușit să reunească fosta coaliție....

17 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE

Ziua internaţională pentru eradicarea sărăciei este marcată în fiecare an în data de 17 octombrie, potrivit Rezoluţiei 47/196 a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor...