luni, aprilie 15, 2024
Acasă Articole Economic Cum cumpărăm bilete de avion mai ieftine?

Cum cumpărăm bilete de avion mai ieftine?

Cum cumpărăm bilete de avion mai ieftine? Cumpărarea unui bilet de avion s-ar putea deveni de 3-4 ori mai costisitoare decât prețul inițial dacă un călător nu este suficient de bine informat sau nu este familiarizat cu practicile companiilor aeriene, informează wall-street.ro.

Nu este vorba de practici ilegale, ci de costuri la care trebuie să fii atent, mai ales că operatorii oferă tot felul opțiuni suplimentare, care nu sunt deloc gratuite, nici ieftine, iar unele, deși par opționale, nu sunt opționale.

Topul companiilor cu cele mai mari costuri suplimentare

  1. Ryanair a devenit cea mai recunoscută companie aeriană pentru taxele suplimentare. Pasagerii săi pot plăti cu până la 344% mai mult pentru extraopțiuni.
  2. Wizz Air se află pe locul doi. Cu un cost total de zbor cu 272% mai mult decât tariful inițial din cauza taxelor discrete.
  3. EasyJet s-a clasat pe locul al treilea. Cu prețul final cu 170% mai mult decât costul inițial al zborului.

Cum cumpărăm bilete de avion mai ieftine?

„Pentru a evita taxele pentru bagaje, încercați să vă puneți toate lucrurile într-un bagaj de mână. Acestea tind să fie gratuite pentru companiile aeriene cu buget redus, dar asigurați-vă că vă împachetați strategic pentru a evita taxele pentru bagaje mult prea voluminoase”, spune Rebecca Bebbington, expert în călătorii de la NetVoucherCodes.

„Dacă plănuiți să călătoriți în grup, rezervați bilete împreună pentru a crește șansele de a fi așezați împreună fără să plătiți suplimentar pentru alegerea locului”, mai spune Bebbington.

ULTIMELE ARTICOLE

Coada calului – planta cu proprietăți uimitoare

Coada calului este o plantă medicinală cu numeroase proprietăți uimitoare. Este folosită de secole pentru tratarea diverselor afecțiuni precum infecțiile tractului urinar, calculii renali,...

Ce să faci dacă te întâlnești cu ursul?

Întâlnirea cu un urs în sălbăticie poate fi o experiență înfricoșătoare și periculoasă. Există câțiva pași pe care îi poți urma pentru a-ți crește...

Creștinii și frica de moarte

Frica de moarte a fost una dintre cele mai fundamentale temeri umane de-a lungul istoriei. Pentru mulți, credința religioasă a oferit un refugiu împotriva...

Case de marcat portabile potrivite pentru fiecare afacere

Vânzările și evidența fiscală a unei firme care desfășoară activități comerciale au nevoie de un suport tehnologic de calitate. Alegerea unei case de marcat...